g.papas Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Γεια και απο μενα Πρώτο μου ποστ και σας στέλνω να ακουσετε μια διασκευη που έκανα πάνω στο κομμάτι μουοσουρλού που έγινε γνωστο στη ταινια pulp fiction Δέχομαι αποψεις και κυρίως βρισιές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Δεν είμαι και πολύ φαν του death metal ήχου...αλλά...ήταν και αυτό μια άποψη! Welcome to the forum. Cheers!! :) Υ.Γ. Βρε συ, τί μουσουρλού και μουσμουλιές μας λες, Μισιρλού λέγεται το κομμάτι :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Κριμα και φαινεσαι σοβαρο παιδι :P :) Αψογο ηταν. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 XA!Kαλό!!Τι κιθάρα είναι αυτή?Πολύ μικρή δεν είναι? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.papas Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά! Άλλοι το λένε μισιρλού, άλλοι μουσουρλού, στο όνομα θα κολλήσουμε; :P Η κιθάρα είναι custom, ένας φίλος μου την έφτιαξε. Χαριτωμένη κιθαρίτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση