john52 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 ρε παιδια με εχει τρελανει ενα θεμα που εχω απο τοτε που αγορασα την καρτα ηχου (m audio fast track)! διαβασα ο,τι υπηρχε σχετικο στο σαιτ και απελπισμενος που δεν βρηκα λυση ανοιγω παλι ενα τετοιο θεμα. εχω βαλει σελοτειπ στην πριζα απο το pc που οδηγει σε πολυπριζο και μειωθηκε ο θορυβος λιγο ομως. συγκεκριμενα δημιουργειται ΜΟΝΟ οταν αναπαραγω μουσικη απο το λαπτοπ μεσω της καρτας ηχου και απο εκει σε μια κονσολα και ειναι ο ηχος καπως ετσι: ΚΚΚΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! αλλα μιλαμε για φουλ σημα το οποιο καλυπτει τα παντα και η μουσικη ειναι σαν να σταματησε! δεν ξερω τι αλλο να κανω για αυτο οποιος ξερει κατι ας με βοηθησει! η αλληλεγγυη το οπλο μας μαγκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john52 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 ελα μου;! η αλληλεγγυη το οπλο μας μαγκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Ζητάς βοήθεια αλλά δε μας δίνει κανένα στοιχείο (πλην της κάρτας σου). Ούτε λειτουργικό, ούτε ποιους drivers έχεις βάλει, ούτε ποιο daw χρησιμοποιείς, ούτε ποια ηχεία έχεις και πάει λέγοντας. Τέλος πάντων, ας κάνω μια μαντεψιά. Αυτό που περιγράφεις μου ακούγεται σαν ψηφιακός θόρυβος. Μπορεί η κάρτα να μην έχει κλειδώσει (drivers?). Πότε δεν στο κάνει (ηχογράφηση, όταν σταματάς το playback); Άντε βόηθα κι εσύ λίγο ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john52 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 λοιπον εχω toshiba qosmio x300, windows 7, krk rockit5, mixcraft 5, windows media player (το τελευταιο), απο drivers δεν εχω ιδεα η αλληλεγγυη το οπλο μας μαγκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Άρα, πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο, βάλε τους τελευταίους drivers. Για να μην ψάχνεις, θα τους βρεις στο παρακάτω link. http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=driver Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες εγκατάστασης και πες μας αν εξακολουθεί το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john52 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 αχα ναι, το εχω κανει αυτο τοτε με τους drivers. ξανακανω την εγκατασταση και ενημερωνω. η αλληλεγγυη το οπλο μας μαγκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john52 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 υπαρχει ακομα το προβλημα. επισης εχω δοκιμασει καθε θυρα usb και δεν αλλαζει κατι. η αλληλεγγυη το οπλο μας μαγκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Επέστρεψέ τη αν δε βγάζεις άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Εάν ακούσεις με ακουστικά από την κάρτα υπάρχει ο θόρυβος? Μήπως έχει σχέση με τον μίκτη σου ή με κάποιο από τα καλώδια που έχεις συνδέσει την κάρτα σου με αυτόν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassbill Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Όταν παίζεις μόνο με την μπαταρία του λάπτοπ έχει ακόμα θόρυβο, ή το κάνει μόνον όταν χρησιμοποιείς το τροφοδοτικό στο ρεύμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση