Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Γιατι ρε νεστορα να μην ανεβει? Διαγωνισμο κανουμε? :) Αποψεις λεμε, και τις αρνητικες αν θελει καποιος μπορει να τις λαβει υποψιν του για ... "περισυλλογη και επαναδιαπραγματευση" :) ή να τις πεταξει στον καλαθο. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Γιατι ρε νεστορα να μην ανεβει? Διαγωνισμο κανουμε? :) Αποψεις λεμε, και τις αρνητικες αν θελει καποιος μπορει να τις λαβει υποψιν του για ... "περισυλλογη και επαναδιαπραγματευση" :) ή να τις πεταξει στον καλαθο. Σπύρο, επειδή είμαι πολύ αυστηρός ακροατής (πρώτα με τον εαυτό μου) προτιμώ τα κομμάτια που ανεβαίνουν εμού συμμετέχοντος να αρέσουν σε μένα πρωτίστως. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Διαγωνισμο κανουμε? :) Αποψεις λεμε, και τις αρνητικες αν θελει καποιος μπορει να τις λαβει υποψιν του για ... "περισυλλογη και επαναδιαπραγματευση" :) ή να τις πεταξει στον καλαθο. Δεν υπάρχει διαγωνισμός φίλε μου. Προς Θεού. Σπύρο, επειδή είμαι πολύ αυστηρός ακροατής (πρώτα με τον εαυτό μου) προτιμώ τα κομμάτια που ανεβαίνουν εμού συμμετέχοντος να αρέσουν σε μένα πρωτίστως. ;) έχω την πίστη πως όσοι αγαπούν και με μεράκι αφιερώνονται στην τέχνη τους έχουν την παραπάνω αυστηρότητα. Το κομμάτι είχε να πεί κάτι ουσιαστικό και κάτι το διαφορετικό που ή σε αγγίζει ή όχι. Εντάξει,δεν θα γίνει και πλατινένιο ούτε θα το εντάξουν σε συλλογή best of covers. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 έχω την πίστη πως όσοι αγαπούν και με μεράκι αφιερώνονται στην τέχνη τους έχουν την παραπάνω αυστηρότητα. Μπααα....απλά πάει να μπαλώσει τη βλακεία που (πάλι) έκανες....σοβαρευτείτε γιατί αύριο έρχομαι! ;) :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Μπααα....απλά πάει να μπαλώσει τη βλακεία που (πάλι) έκανες....σοβαρευτείτε γιατί αύριο έρχομαι! ;) :D Μην έρθεις με τον Τσακ Νόρις. Θα τον δείρω άσχημα. Νέστορα για σένα λέει. Την βλακεία που (πάλι) έκανες μπαλώνω. Κοπτοράπτης θα γίνω. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Άκουσα και τις 2 εκτελέσεις και μπορώ να πώ ότι μου άρεσαν...απλά ένα τέτοιο κομμάτι όταν το διασκευάζεις, (θεωρώ), ότι πρέπει να προσπαθείς να ξεφεύγεις από το πρωτότυπο...Εδώ ο ίδιος ο Beck τη τελευταία φορά που τον είδα live, έβαλε την Tall να κάνει το σόλο... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 taki ο κωστας ειναι παιχτουρας! ισως ο καλυτερος αυτοσχεδιασμος που εχω ακουσει πανω σε αυτο το κοματι! ηχος φασεις τα παντα ολα! επισης και η εκτελεση των 4wheel πολυ καλη! το σολακι με το Rhoads μαμησε! οποιος παιζει να του πειτε να ανεβει να μεινει εδω στην μπουγατσουπολη! ! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 οποιος παιζει να του πειτε να ανεβει να μεινει εδω στην μπουγατσουπολη! ! εάν ανέβει αυτός...δεν θα μείνει μπουγατσούπολη...θα την φάει όλη ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 εάν ανέβει αυτός...δεν θα μείνει μπουγατσούπολη...θα την φάει όλη ;D ;D να την φαει να ησυχασουμε! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Rhodes είναι τα καημένα.. ;D Τρελαίνομαι για μπουγάτσα! Μπουγατσούπολη εννοείς την Θεσσαλονίκη; Μου λείπει, τελείωσα στρατιωτικό εκεί και δούλεψα και 2 χρόνια. Σε ευχαριστώ bluezlick . :-[ www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση