takis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 ανεβαζω ενα take του συγκεκριμενου κομματιου γιατι ο κολλητος μου(κωστας καρυδης) ειναι τοσο ντροπαλος και δεν θα το ανεβαζε ποτε...νομιζω το παιζει φανταστικα παντα με το δικο του στυλ... enjoy... Cause we've ended as lovers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 το φιλαρακι σου σπέρνει.Δεν ξερω πολλα απο το ειδος-κομματι-κιθαριστες κτλ αλλα μου φερνει αρκετα beck ο ηχος ετσι απ τα λιγα που εγω ακουσει. Ολο το κομματι ετσι οπως το παιξε ο φιλος σου μαμαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 triggako μου εσενα συγκεκριμενα θυμαμαι πως σου αρεσε απο παλια αφου ειχε παιξει και στο πρωτο noiz jam..ειναι και στο στυλ σου νομιζω..kostas karidis ψαξε και θα ακουσεις και αλλα 2-3.. πχ: και ενα δικο του: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 γουσταρω το φιλαρακι σου τα λεει καλά. αθηνα?Κουφαλα αθηνα σου ρχομαι του χρονου αντε να δουμε...... το καλυτερο δεν εβαλες, το τζαμ που χει.Πολυ henderson ο δικος σου.Γουσταρω πολυ ρε ειναι υπερβολικα καλος στα αυτια μου εχει αυτο το σαπιομπλουζοροκοτζαζ πολυ καλα ομως!!!Μα πολυ καλα λεμεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 ετσι οπως τα λες ειναι.. 8) οχι δεν ειναι αθηνα!μετα απο 1 χρονο στο M.I. με μαθηματα με scott henderson τα τελευταια χρονια ειναι λονδινο και παιζει με 2-3 μπαντες.. μια απο ολες ειναι αυτη.. Jazzphrenia-Tumble Home Live at Pizza Express Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Πολυ ωραιος, μπραβο του παιδιου - οι Jazzphrenia κατι μου λενε σαν ονομα, αλλα δεν μπορω να προσδιορισω τι/που... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 και εμενα σαν ονομα παντα κατι μου ελεγαν αλλα νομιζω οτι ποτε δεν τους ηξερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Συμβαινει αυτο, λογω του ονοματος που διαλεξαν - το θεμα ειναι οτι εγω εδω και μερικα χρονια ζω στη Βρετανια και δε μπορω να θυμηθω αν μου συμβαινει αυτο που περιγραφεις η αν οντως καπου διαβασα/ακουσα κατι για αυτους ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 ααα αν μενεις εκει αλλαζει τοτε! :D :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 ωραια φαση μια χαρα.Αντε σιγα σιγα κουφαλα λεπρε να την κανουμε προς αγγλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση