pastelius Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Ρε άσε τα χαζά. Σιγά μην είμαι κι ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.Ας το συζητήσουμε κατ'ιδίαν αύριο. Σιγα μην εισαι και ο Αμπντουλαχ ο οσιομαρτυρας. Αυριο τοτε...Πουλ πουλ κο=κο=κο.Τριχες τριγυρω πολλες... feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ανωμαλοι...........Εχω επιτελους τα πλανα στα χερακια μου..... Περασα εχθες τις πρωτες σκηνες στο pc και αρχιζω επεξεργασια (οχι τπτ τρελά).... Προλαβα να δω Υποσυνειδητο..και Pettish Fish----Ηλια εισαι κουκλος!!!!Τα χερια σου ιδρωμενα χαιδευαν νωχελικα την ταστιερα!!! Θα φτιαξω ενα ωραιο logo Noiz και κατοπιν θα ανεβαζω ενα ενα το σετ καθε μπαντας..παρακαλω ...για την υπομονη σας..την οποια εχετε επιδειξει τοσο καιρο σεβασμια και δεν με εχετε κουτοπωσει ακομα!!!! Σας αγαπω... :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Περασα εχθες τις πρωτες σκηνες στο pc και αρχιζω επεξεργασια (οχι τπτ τρελά).... Κάλιο αργά παρά ποτέ!!! Πρόσεχε Αντουάν! Θέλω να μου χρησιμοποιήσεις εφέ σαν αυτό που έχει η Σεμίνα Διγενή για να τη δείχνει λεπτή!!! :lol::lol::lol::lol: Προλαβα να δω Υποσυνειδητο..και Pettish Fish----Ηλια εισαι κουκλος!!!!Τα χερια σου ιδρωμενα χαιδευαν νωχελικα την ταστιερα!!! Πως τα λες, πως τα λες!!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rivera Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μπραβο antouan........συνεχισε!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδες εχω ξεκινησει να δουλευω ενα ενα τα γκρουπ... Οριστε και ενα logo που εφτιαξα.....δοκιμαστικο ειναι αλλα ακουω γνωμες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rivera Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραιοοοοοοοοοοο........!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 antouan εισαι θεος! :wink: ΤΕΛΕΙΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Σωστός !!! :wink: "βασανίστηκες" πολύ να το κάνεις το λογκο αυτό ??? :roll: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Α Ξ Ι Ο Σ !!! :wink: Ρ Χ Ο Ν Τ Α Σ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Σωστός !!! :wink: "βασανίστηκες" πολύ να το κάνεις το λογκο αυτό ??? :roll: Aρκετα τρελο αγορι.......αλλα το εκανα με μερακι και κεφι..σκεπτομενος τους αγαπουληδες μου(εσας)....... Συνεχιζω το μονταζ...στα υπολοιπα βιντεο.Υπομονη..μιλαμε για πολυυυυυ πραμα.... Jam εαν θες creating details για το logo...pmισε με......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση