rivera Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2006 Λοιπον δινω playlist και μελη απο Nice Price: 01.separate ways 02.Sweet child 03.living on a prayer 04.move over 05.it's my life 06.hold the line 07.Man on the silver mountain φωνη : Χριστινα κιθαρα : Πετρος (rivera) πληκτρα : Κωστας (cos_dr) μπασο : Αντρεας ντραμς : Τακης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 οΚ GUYS....εχθες ξεκινησα να φτιαχνω ενα τρισδιαστατο noiz logo για την εισαγωγη.. Αγαπητα μου παιδια.....συγχωρηστε με αν λεω μαιμουδιες...αλλα ο rivera δεν εμοιαζε αρκετα με τον Wow!;;; Καποια στιγμη κυριολεκτικα σκαλωσα....... υγ.προς modulators,moderators κτλ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΑΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Playlist : 01. Powerlust 02. Golden Wings 03. Duat 04. Hunters 05. Timechaser 06. The Fire Is Burning Bright Mέλη : Μιχάλης Αποστολάκης : Φωνη Νικος Παπανικολάου : Κιθαρα Δημητρης Μαρινης : Πληκτρα Μακης Πετριτσης : Μπασσο Φραγκισκος Σαμοίλης : Τυμπανα Θα σου σιγουρψω το playlist το βραδυ γιατι δεν ειμαι 100% σιγουρος για την σειρα[/img] Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Αγαπητα μου παιδια.....συγχωρηστε με αν λεω μαιμουδιες...αλλα ο rivera δεν εμοιαζε αρκετα με τον Wow!;;; Ο rivera είναι πιο στυλάτος. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Playground 1. Hella Good 2. Da Hype 3. Sing 4. The Look 5. These Boots 6. Personal Jesus 7. Girls & Boys Αλέξης Αντωνόπουλος -- Τύμπανα Δημήτρης Βουλαρίνος -- Κιθάρα Βαγγέλης Κακουλάκης -- Φωνή Αποστόλης Μπουλές -- Κιθάρα Βαγγέλης Ορφανίδης -- Πλήκτρα Ευτυχία Ραυτοπούλου -- Φωνή Τάσος Χειλάς -- Μπάσο και για να μην ξεχνιόμαστε... http://www.theplayground.rocks.it :wink: http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Δεν δίνουμε τα επίθετα οι nice price αν και ορθώς μας προτρέπει ο yameth με την επιχειρηματολογία του για το θέμα, για ένα και μόνο λόγο.......... Δέν έχουμε επίθετα αλλά αριθμούς πλαισίου, γιατι ....... ξέρετε........ είμαστε κλώνοι και μας είχε υποσχεθεί ο yameth μετά το noiz live αν είμαστε καλά ποιδιά θα πάμε στο ..νησί!!!! 8O 8O Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Δεν δίνουμε τα επίθετα οι nice price αν και ορθώς μας προτρέπει ο yameth με την επιχειρηματολογία του για το θέμα' date=' για ένα και μόνο λόγο.......... Δέν έχουμε επίθετα αλλά αριθμούς πλαισίου, γιατι ....... ξέρετε........ είμαστε κλώνοι και μας είχε υποσχεθεί ο yameth μετά το noiz live αν είμαστε καλά ποιδιά θα πάμε στο ..νησί!!!! 8O 8O[/quote'] ... και;;; Αμάν ρε, στο καλύτερο μας έκοψες... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rivera Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Γιατι δεν λες την αληθεια cos_dr; Παιδια δεν εχω δωσει επωνυμα γιατι εκτος απο το δικο μου τα αλλα μου ειναι αγνωστα,δεν μου τα εχουν πει ποτε.Σκεφτειτε με τι ατομα δουλευω..... θα τους ρωτησω και θα το συμπληρωσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2006 Μετά, μου ανέθεσε ο Wow!, να μάθω τι είναι η χίμαιρα, και να ανακτήσω τον βελλερεφοντι, αφού πρώτα στρατολογήσω την Ναια . και μετά την πηδ...ξω, και αυτή την στιγμή με καταδιώκουν 4 απάτσι, και εγώ περνάω σούζα με το kle500 μου μπροστά απο το φλεγόμενο μέγαρο μαξίμου και ανταποδίδω τα πυρά τους σημαδεύοντας από τους καθρέφτες μου, Το triton μου αν το αγγίξει άλλος , δεν αναγνωρίζει τα αποτυπώματά, του και θα εκραγεί σε 5 δευτερόλεπτα. O rivera ειναι πράκτορας και κάνει πως δεν ξέρει για εμας, φακελωμένους μας έχει :roll: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2006 intraVenus : 1o savvato : 1) stars die (porcupine tree) 2) odyssey (intraVenus) 3) voglia de ritmo (intraVenus) 4) never let go (camel) 5) smooth operator (sade) 6) stray cats strut (stray cats) 2o Savvato : 1) stars die (porcupine tree) 2) odyssey (intraVenus) 3) voglia de ritmo (intraVenus) 4) smooth operator (sade) 5) never let go (camel) 6) stray cats strut - Hit the Road Jack Babis Moulakakis , vocals (1o Savvato) Fotis Tsoranidis, vocals (2o Savvato) Giannis Anastasakis (JAM) , guitar Akis Kaklamanis , bass Nodas Kaklamanis, drums Nikos Janetopoulos, keyboards Pagis , sax Maria Papageorgiou, vocals http://www.intravenus.gr www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση