Giorgos Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Πάρα πολύ καλό!! Φαντάζομαι τι έπεται!! :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μπράβο παικταρά μου!!! :D :D :D Πολύ ωραίο το logo, περιμένουμε την συνέχεια εναγωνίως... 8) :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μπραβο τρελε μου! καλη φαση! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 με αυτο τι εγινε ρε παιδια υπαρχει καποιο νεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Μας ξεχάσανε, Μας πρόδωσαν! Αλλά ίσως να αργει το καλό πράγμα. Θα οριστεί Ε.Δ.Ε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Θα οριστεί Ε.Δ.Ε. =Επιτροπή Δημόσιας Εξειδίκευσης? :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Ενωμένη Διαπλανητικη Επιτροπή Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KID Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Μετα απο την απουσια μου αρκετους μηνες :o εχω να σας ανακοινωσω τα ακολουθα. Μπορεσα και ηρθα σε επαφη με τον φιλο antouanz που ειχε αποχωρισει εδω και καιρο. Ετσι το θεμα video-shots ref.Noiz Live Festival @ Lazy εντος ολιγων ημερων θα εχω το υλικο στα χερια μου και με λιγη καλη προσπαθεια(με την τεχνολογια..εμ...τελικα ειμαι δεοντολογικα αντιθετος 8), προτιμω να φυτευω κολοκυθακια και ντοματες ;D). Το λαπτοπ με τα βιστα και η καμερα δεν τα βρισκουν.Οταν υπαρξει λυση θα στειλω ανεκδοτα ντοκουμεντα στον yameth,και ολοκληρα τα σετς καθε μπαντας στην μπαντα.Ο καθενας τα δικα του και μετα δικη σας αποφαση. Αν ομως καποιος πει(ρε φερτα εδω να τα περασω σε 5 λεπτα σε ολους :o λεμε τωρα, feel free to do so. Οχι τιποτα αλλα ρε μαγκες μου φυγε το χερι να τα τραβηξω ολα αμαρτια να μην γινει κοινης χρησης και οφελιας. :) sooner or later its on βιρα κι'εχει ο Θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 χμ, ευχάριστα μαντάτα! Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση