schafferbfg Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 τους los mujeros τους έχετε ακούσει ?! (πρώτο τραγούδι του μηνα στο jumping fish cosmote http://www.jumpingfish.gr/jumpingfish/062011) Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 τους los mujeros τους έχετε ακούσει ?! Mέχρι τώρα όχι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Mέχρι τώρα όχι. 'Εχει από πάνω. Άκου ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 'Εχει από πάνω. Άκου ;D Είπα "οχι μέχρι τώρα". ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Είπες "μέχρι τώρα όχι"... Να ακριβολογούμε... Ωραία τα παιδιά... Έχω την αίσθηση πως πλέον είναι της μόδας αυτό το είδος... Και ανεβαίνει ο ανταγωνισμός... Μακάρι να βγει κάτι αξιοπρεπές και με διάρκεια από αυτή τη σκηνή... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Los MuJeros - It's Time Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Ακούγοντας το It's time έχω να παρατηρήσω τα εξής. Το κομμάτι το κάνατε παραγωγή μόνοι σας ή το έκανε κάποιος επαγγελματίας; Αυτό το ρωτάω γιατί το κομμάτι είναι πολύ ωραίο και αν συνέβη το 2ο θα έπρεπε να διορθώσει τα εξής: 1) Ο τραγουδιστής έχει πολύ μέτρια προφορά στην αγγλική γλώσσα και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να τραγουδάει στα ελληνικά. 2) Τα τύμπανα είναι χαμηλά - υποτονικά γραμμένα. 3) Κανένα από τα σόλα δεν είναι επιπέδου, να σπρώξει το κατά τ' άλλα εξαιρετικό κομμάτι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Ακούγοντας το It's time έχω να παρατηρήσω τα εξής. Το κομμάτι το κάνατε παραγωγή μόνοι σας ή το έκανε κάποιος επαγγελματίας; Αυτό το ρωτάω γιατί το κομμάτι είναι πολύ ωραίο και αν συνέβη το 2ο θα έπρεπε να διορθώσει τα εξής: 1) Ο τραγουδιστής έχει πολύ μέτρια προφορά στην αγγλική γλώσσα και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να τραγουδάει στα ελληνικά. 2) Τα τύμπανα είναι χαμηλά - υποτονικά γραμμένα. 3) Κανένα από τα σόλα δεν είναι επιπέδου, να σπρώξει το κατά τ' άλλα εξαιρετικό κομμάτι. το κομμάτι ειναι σπιτικη παραγωγή χωρίς την βοήθεια επαγγελματία. συμφωνώ και στις 3 παρατηρήσεις :) βασικα τα drums ειναι λουπες απο pc λογω χρημάτων. Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 βίντεο κλιπ !! ;D Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση