vuze Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Καταρχάς είμαι νέος στο forum ελπίζω να ποσταρω στο σωστο θεμα. Θελω να ηχομονωσω το δωματιο του σπιτιου μου ειναι σε πολυκατοικια 4χ4 οι διαστασεις και οι δυο τοιχοι ειναι εξωτερικοι δηλαδη ειμαι στη γωνια της πολυκατοικιας μπορείτε να μου προτεινεται πως γινεται να μην ακουγεται η μουσικη παρα πολυ . Δεν θελω να παιζω οργανα και ηχογραφησεις, να παιζω μουσικη απο ηχεια για να μιξαρω θελω ευχαριστω εκ το προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djsoundwave Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Επειδη το θεμα εχει συζητηθει παρα πολλες φορες δεν προκειται να σου απαντησει κανεις..αντε να βρεθει κανενας να σου πει διαβασε αυτο και αυτο το θεμα,στανταρ θα βρεθει και καποιος να σου πει "θες πολλα λεφτα καλυτερα πληρωσε τους γειτονες" :P Τωρα βεβαια αν το θεμα σου ειχε να κανει με κιθαρες δε πα να χε ξανασυζητηθει..στις 10 σελιδες θα φτανε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2011 :-X :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση