Προς το περιεχόμενο

άλλη μια συζήτηση για πεταλιέρες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να τολμησω να πω οτι ''νικητρια'' βγαινει η Boss gt10, μετα απο ενα συνολικο διαβασμα του thread.

____

σημείωση moderator : το θέμα διαχωρίστηκε από αυτό : http://www.noiz.gr/index.php?topic=175995.0

Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Να τολμησω να πω οτι ''νικητρια'' βγαινει η Boss gt10, μετα απο ενα συνολικο διαβασμα του thread.

Μαζί με την rp1000 πρέπει να είναι ότι καλύτερο,ειδικά για γκάζια και όχι μόνο.

Λοιπον βρηκα τι δεν μου αρεσει στις πεταλιερες!!!

Οτι καθε λιγο και λιγακι βγαινουν νεες τεχνολογιες και μετα απο λιγα χρονια η δικη σου πεταλιερα θυμιζει τσαγερα!! :)

Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο αρνητικο!

Μπα,αν ξερεις τι θελεις & ξερεις να βγαζεις ηχο  μενεις και με την ΙΔΙΑ για ΠΟΛΛΑ χρονια...(εγω εχω τη δικη μου 7 χρονια τωρα και δεν σκοπευω να την αλλαξω...)

εδω ο J.MARR και χρησιμοποιει ακομα την GT5....και...καλουτσικα μου ακουγεται.... ;D

http://www.flickr.com/photos/emayoh/437287381/#

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Κι εγώ τον βρήκα τον ήχο που έψαχνα, Super Six Reverb, Digitech RP100, Gibson Firebird HR.....(μια strat άντε και μια G&L)

Πωλούνται ενισχυτές,κιθάρες,πεταλάκιααααα, πεταλιέρες  πάρε κόσμε......

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Μπα,αν ξερεις τι θελεις & ξερεις να βγαζεις ηχο  μενεις και με την ΙΔΙΑ για ΠΟΛΛΑ χρονια...(εγω εχω τη δικη μου 7 χρονια τωρα και δεν σκοπευω να την αλλαξω...)

εδω ο J.MARR και χρησιμοποιει ακομα την GT5....και...καλουτσικα μου ακουγεται.... ;D

http://www.flickr.com/photos/emayoh/437287381/#

Ναι σιγουρα μπορεις να βρεις τον ηχο σου και να κατασταλαξεις, απο τεχνολογικης αποψης το εννουσα πιο πολυ.

Ναι σιγουρα μπορεις να βρεις τον ηχο σου και να κατασταλαξεις, απο τεχνολογικης αποψης το εννουσα πιο πολυ.

ετσι κι αλλοιως,αν εισαι σοβαρος, ο τελικος σου ηχος απο ενα...μηχανησμα με τεχνολογια του 1920 θα βγει (λαμπατος ενισχυτης) ,το οποιο μηχανησμα καθοριζει και το μεγαλυτερο κομματι του ηχου  ;),οποτε δεν χρειαζεται να πολυσκαμε για την τεχνολογια...

βρες εκει μια αξιοπρεπη κιθαρα που να σε βολευει και να σου αρεσει,καποια εφε που γουσταρεις και ξερεις να τα χρησιμοποιεις σωστα και εναν καλο λαμπατο ενισχυτη και αποκλειεται να μη βγαλεις καλο ηχο... ;)..δεν ειναι και rocket science (πρεπει βεβαια να ξερεις και να ...παιζεις..οκ? ;D  )

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Λυπαμαι που θα σας πληγωσω, αλλα.........ΟΛΕΣ οι πεταλιερες ειναι απο μετριες εως κακες!!!!!!!!!Τιποτα δεν συγκρινεται με ενα καλο midi setup οπου καθε μοναδα του κανει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!Εξηγουμαι:Προενισχυτης λαμπατος, μια μοναδα για delay-chorus-phaser, δευτερη μοναδα για reverb, τριτη μοναδα για harmonising, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενα sonic maximizer BBE.......Ο καταλογος ειναι μακρυς.......Και ολα αυτα σε παραλληλη συνδεση μεσω mixer, βεβαια, και με καταληξη εναν καλο λαμπατο τελικο!!!!!!!!Παραδεχομαι οτι το κοστολογιο ειναι κοματακι βαρυ, αλλα, αν θελεις ΚΑΛΟ ΗΧΟ.....ειναι μονοδρομος........Μην ξεχνατε:Και καλα και φτηνα και γρηγορα και οπως μας βολευει ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

Let nobody blame you that you cannot hear the superiority of TUBES!!!!!!

Λυπαμαι που θα σας πληγωσω, αλλα.........ΟΛΕΣ οι πεταλιερες ειναι απο μετριες εως κακες!!!!!!!!!Τιποτα δεν συγκρινεται με ενα καλο midi setup οπου καθε μοναδα του κανει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!Εξηγουμαι:Προενισχυτης λαμπατος, μια μοναδα για delay-chorus-phaser, δευτερη μοναδα για reverb, τριτη μοναδα για harmonising, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενα sonic maximizer BBE.......Ο καταλογος ειναι μακρυς.......Και ολα αυτα σε παραλληλη συνδεση μεσω mixer, βεβαια, και με καταληξη εναν καλο λαμπατο τελικο!!!!!!!!Παραδεχομαι οτι το κοστολογιο ειναι κοματακι βαρυ, αλλα, αν θελεις ΚΑΛΟ ΗΧΟ.....ειναι μονοδρομος........Μην ξεχνατε:Και καλα και φτηνα και γρηγορα και οπως μας βολευει ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

Μπαααα,εγώ βγάζω και μαμώ τον ήχο με μία digitech rp250 των 150 ευρώ και έναν 30άρη marshall.ότι στοίχημα θες ότι σε έναν λαμπάτο θα βγάλω ήχο σχεδόν ισάξιο με το καλύτερο λαμπάτο πετάλι.Watch my...fingeeeeers ;D

Θα προσπαθήσω να συνέλθω από το κολοσσιαίο αυτό χτύπημα και το βαθύ, απύθμενο εσωτερικό και προσωπικό χάσμα που δημιούργησε αυτή η μοιραία απογοήτευση που με συνεπήρε, με συγκλόνισε έτσι άξαφνα και απρόσμενα, ανεξήγητα θαρρείς... αλλά φευ! και οπωσδήποτε αναμενόμενα διότι κατά τας Γραφάς ένας ηγεμών, ένας σωτήρ, ένας Μεσσίας θα αναλάμβανε να αφυπνίσει επιτέλους τα πλήθη εκατομμυρίων κιθαριστών, διάσημων και άσημων, που δεν παίζουν με μύδια. Ειλικρινά όμως, πρέπει να ομολογήσω πως δεν ξέρω αν θα αντέξω την αποκάλυψη αυτή... σας εξομολογούμαι πως σκέφτομαι να αυτοκτονήσω. Οι ουρανοί αγάλλονται, χαίρεται η φύσις όλη, μα φέρτε μου σπανιόλικο αγγούρι, γεμάτο με Ε. coli.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου