trigga Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2011 Ψαχνω ενα πολυεφφε που πηρα και λουπαρω διαφορα και το προπονάω γερα. Λεω καιρο εχω να ανεβασω κ γω κανα τζαμι και να το!! untitled61.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Οντως τζαμι. Ειχα καιρο να ακουσω δικη σου δουλεια (ηξερα οτι ασχολεισαι με τα jazzikia και δεν ειμαι και πολυ φαν αν δεν ειναι κατι πολυ ιδιαιτερο να με ινtriggaρει). Φιλε εχεις κανει τερατια αλματα απο τοτε. Δεν μιλαω για τη χρηση του looper, μιλαω για το feel που μου περασες, πιο πολυ με τη φρασεολογια σου απο αποψης μελωδικοτητας, ρυθμικοτητας και δυναμικων. Και το εργαλειο μια χαρα το χρησιμοποιησες και δεν το αφησες να σε χρησιμοποιησει. ΥΓ Αποτομο φιναλε εχεις. Κανε ενα Shadat Fadeout να ερθει πιο γλυκα ο αποχαιρετισμος. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 πολυ ωραίο trigga! ωραια ατμοσφαιρα a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 το χα σκοπο το φιναλε αλλα με συνεπηρε η βιασυνη κ εκανα εξπορτ ταχυρυθμο ναουμε..... ευχαριστω ρε σεις,να στε μέτρια(ολοι καλα ειναι καποιος πρεπει να ναι μετρια :P :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση