pericles Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 ΛΑΘΟΣ!!!!Μαριε ηθελα να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 @ pericles Ευχαριστω πολυ φιλε μου.να σαι καλα.ναι η αληθεια ειναι οτι τον ακουω αρκετα.αλλα γενικα γουσταρω φανκιες. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Εννοω φανκιες οποιος και αν ειναι ο ντραμερ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Εννοω φανκιες οποιος και αν ειναι ο ντραμερ. :) Ο συγκεκριμενος ειναι Ο MASTER !! ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ YOU TUBE τσεκαρισε ποσο χαλαρα και συναμα σφιχτα παιζει ειναι Θεος στο στυλ αυτο ...ΑΝ δεν τον εχεις δει ψαξε Tower of power ΣΤΟ TUBE και δεσ τον τωρα που ειναι 65 χρονων θα παθεις ταρακουλο. Αυτα ....οτι θελεις απο το forum για ντραμς ρωτα ολοι εδω ειμαστε προθυμοι να βοηθησουμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Βασικά τον εχω λιωσει τον Garibaldi.Τον εχω δει και λαιβ με Tower of power και σε σεμιναρια και τα βιβλια του εχω ψιλολιωσει. :). Και θελω τωρα να λιωσω τα γκρουβς του James Brown. Επιβαλλεται να μαθουμε τα γκρουβς των Clyde, Jabo, Melvin Parker κλπ. Σιγουρα θα τα λεμε απο εδω. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Και θελω τωρα να λιωσω τα γκρουβς του James Brown. Επιβαλλεται να μαθουμε τα γκρουβς των Clyde, Jabo, Melvin Parker κλπ. +1. Και - μια και τώρα είδα τα βίντεό σου - εξαιρετικό παίξιμο! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Γεια σου Χαρη.Σ'ευχαριστω πολυ !!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Αν θες να ...βαθυνεις το pocket σου μερικα....χιλιομετρα ακομα παρε και το dvd αυτου του ΚΤΗΝΟΥΣ Steve Jordan: The Groove Is Here (2002) - funk jam Steve Jordan presents Yamaha Club Custom Drums www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση