greekdrums Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 απλα και ομορφα , οραιος ο τολης!! www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Aπλο - ομορφο και groovy.. Πολυ ωραια διαθεση και attitude στο κομματι. Εxcellent drumming tolis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μαζεψτε τα και καντε κατιτις τελος παντων για να διευρυνονται τα ακουσματα οσων ενδιαφερονται να ακουσουν τετοιους ρυθμους από Ελληνα ντραμμερ. Live ?? Μαζεψτε μουσικους. Για μια τετοια μπαντα , πιθανον να υπαρχουν. Καπου . Και πιθανον, να περιμενουν μια προσκληση από σας, για να ερθουν στην ‘επιφανεια’. Θελει χρονο. Εχει δίκιο ο φίλος, προσωπικά ειμαι κιθαρίστας αλλά έχω περάσει και απο τύμπανα και ξέρω να τα εκτιμώ, να σας πώ λοιπόν απο τα λίγα που άκουσα: παίζετε καταπληκτικά, φοβερό groove ακούτε τι παίζουν οι άλλοι, Μπράβο! Αν υπάρξει προσκλητήριο για καμμιά μπάντα ευχαρίστως, Να είστε καλά . Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tolis7 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Thanks guys. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Γεια χαρα μάγκες.Σουπερ παιξίματα. Γούσταρα όλα τα recordings που άκουσα. Εδώ έχω τρια φανκ κομμάτια. Ελπίζω να σας αρέσουν και καλά παιξίματα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Εξαιρετικο groove & drumming Μαριε!!! Well done!!!! Καλωσηρθες στην παρεα μας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tolis7 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Μαριος,the groovemaster!!"Tight"!!:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 @ Vaggelis να σαι καλα φιλε μου.συνεχισε να γραφεις ολα αυτα που γραφεις.ειναι ολα πολυ ενδιαφερον. ;) @Τολης γεια σου μαν !!!!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Nα σαι καλα εσυ ρε Μαριε να ανεβαζεις τετοιες ομορφιες ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Ωραιος ο Τολης (χαλαρος και γκρουβατος ) .ΑΚΟΥΣ απ'οτι καταλαβα τον master David Garibaldi ? AYTΟΣ εισαι πολυ καλη η επιλογη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση