block Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 Πώς μπορώ να κολλήσω τις βίδες της γέφυρας στο σώμα της κιθάρας ? ¶νοιξα τρύπες μεγαλύτερης διαμέτρου απο αυτη που έπρεπε , με συνέπεια να γυρίζουν και οι βάσεις τον στηριγμάτων της γέφυρας όταν πάω να την ρυθμίσω πάνω κάτω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 Ωχ :cry: Σε βλέπω να τρέχεις σε μάστορα... δε νομίζω να γίνεται κάτι με ημίμετρα, λογικά θα πρέπει να μπουν τάπες από ξύλο, να κολληθούν και μετά να ανοιχτουν σωστά... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 Ωχ :cry: Σε βλέπω να τρέχεις σε μάστορα... δε νομίζω να γίνεται κάτι με ημίμετρα' date=' λογικά θα πρέπει να μπουν τάπες από ξύλο, να κολληθούν και μετά να ανοιχτουν σωστά... :?[/quote'] Μην φανταστείς ότι παίζουν τρελά , απλά λίιιιιγο παραπάνω απο όσο έπρεπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djkostas Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 Βάλε ένα-δυο σπιρτόξυλα στις τρύπες και μετά βίδωσε τις βίδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 Βάλε ένα-δυο σπιρτόξυλα στις τρύπες και μετά βίδωσε τις βίδες! Έλα ρε συ DJ, αυτό παίζει αν έχει λασκάρει κανένα strap button, στη γέφυρα θα παίξει; Τέλος πάντων, μπορεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 Βάλε ένα-δυο σπιρτόξυλα στις τρύπες και μετά βίδωσε τις βίδες! Έλα ρε συ DJ' date=' αυτό παίζει αν έχει λασκάρει κανένα strap button, στη γέφυρα θα παίξει; Τέλος πάντων, μπορεί...[/quote'] καμμιά κόλλα πάιζει , να έρθει να κάτσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djkostas Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 Θεωρητικά το ίδιο πράγμα είναι! Τώρα πρακτικάα... Μια δοκιμή είναι δεν νομίζω να χάσει και τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2006 Εγώ δεν θα ανησυχούσα καθόλου και θα χρησιμοποιούσα titebond. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2006 1.ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΛΥΣΗ (θα κρατησει ομως): Παρε μερικα σπιρτα (χωρις το κεφαλι τους βεβαια :lol: ) βουτηξε τα σε κολλα uhu & κλεισε τελειως τις τρυπες με αυτα.Αστα να στεγνωσουν καμμια ωριτσα και βαλε τη γεφυρα. 2.MONIMH ΛΥΣΗ ΓΕΜΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ τις τρυπες με superglue (προσεκτικα). Αστην να στεγνωσει ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ . Θα εχει γινει σκληροτερη απο το ξυλο. Ξαναανοιξε τις τρυπες. Η 2η λυση ειναι για υπερβολικα μεγαλες τρυπες αν ειναι μικρη η διαφορα κανε το 1. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2006 1.Tί είναι η tidebond ? ( ευχαριστώ για την απάντηση ) 2. Γέμισα τις τρύπες (δεν χωράς πουθενά) με ατλακόλλα γκαβίλιες και οδοντογλυφίδες . Την έχω αφήσει απο εχθές να στεγνώσει και περιμένω . Έχω κάνει και άλλη βλακέια , έτσι όπως την άνοιγα την μία τρύπα μου έφυγε το τρυπάνι και την άνοιξα στα πλαίνά απο μέσα #$@!#$!@#$ έβαλα όμως ένα χαρτονάκι , σαν να καλουπώνω τσιμέντο είναι . Ωρε γλέντια . ¶λλη ερώτηση αυτή την κόλλα που είπες την superfunk που την βρίσκω ευχαριστώ superglue . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση