savasavram Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Δεν πάει πολύς καιρός που μπήκαμε στούντιο για τον διαγωνισμό! Περισσότερο το κάνουμε για να έχουμε υλικό και την εμπειρία. ::) Έτσι σας το παραθέτω για να μου πείτε τη γνώμη σας. ;D Είναι μία ζωντανή πολυκάναλη ηχογράφηση σε επαγγελματικό χώρο. To site μας: :D www.OnlySundays.gr :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Περιέργως μου θύμισε το Μπριγιόλ του Μπουλά... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Και μένα αυτό μου θύμισε :D Μμμ, δεν μου κόλλαγε καλά η μελωδία με τους στίχους... Επίσης θα ήθελα να ακούσω την κοπέλα να τραγουδάει περισσότερο ;) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savasavram Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Ναι :D Πράγματι φέρνει λίγο γενικότερα στο κομμάτι με το απίστευτο μπαλέτο στο βίντεο κλιπ :D Όσο για την κοπέλα δεν είναι πια στο συγκρότημα οπότε δυστυχώς δεν έχω κάτι καινούργιο εκτός από: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Τελικά ποιος βγήκε Φούντα-Μπάντ; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savasavram Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Τελικά ποιος βγήκε Φούντα-Μπάντ; Θέλει 3 συγκροτήματα για να ξεκινήσει ο διαγωνισμός! Και είμαστε....1 ως τώρα :D Ελπίζω το Καλοκαιράκι να υπάρξουν κι άλλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Που μπορώ να βάλω υποψηφιότητα? Έτσι για ν' αρχίσει ο διαγωνισμός. Εχω σκαρώσει κάτι στιχάκια μούρλια. Τι ζουμερή μπέμπα και τέτοια, απλά σας το λέω από τώρα, αγωνίζεστε για τη 2η θέση. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savasavram Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Που μπορώ να βάλω υποψηφιότητα? Έτσι για ν' αρχίσει ο διαγωνισμός. Εχω σκαρώσει κάτι στιχάκια μούρλια. Τι ζουμερή μπέμπα και τέτοια, απλά σας το λέω από τώρα, αγωνίζεστε για τη 2η θέση. Χαχαχα! :D Καλώς... Σου πα εμείς το υλικό θέλαμε... Είναι studio project που σημαίνει ότι δεν στέλνεις τη δουλειά σου-την ηχογραφείς εκεί! Σε ένα πακέτο 5 ωρών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση