messalion Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 http://www.noiz.gr/index.php?topic=176023.10 εγω απορω παντως - γιατι δεν σκεφτηκαν να βγαλουν ΕΝΤΕΛΩΣ την γεφυρα ??αχρηστη ειναι μωρεεεε......... στο θεμα μας τωρα εγω θα συμφωνησω με 1000 nikubis στο οτι αμα δεν σε καλυπτει μια κιθαρα του εμπορειου ή αν δεν μπορεις να την φερεις εσυ στα δικα σου δεδομενα με μοντες ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ τοτε να πας για partcaster και στην δικια σου περιπτωση δεν θα σου βγει και φτηνη οποτε να μην εχεις και κολλημα για τα λεφτα.......οποτε σκεψου το λιγακι πριν κανεις την οποιαδηποτε κινηση ο συνδιασμος για μεταλοκιθαρο εβενο και maple ειναι καθαρα γουστου ο καλυτερος ομως ειναι εβενο με εβενο..........αν ομως καταληξεις και στο τι μαγνητες θα βαλεις τοτε ισως και να μην παιζει και τοοοοσο μεγαλο ρολο η ταστιερα παρα μονο αισθητικα........... think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 εγω απορω παντως - γιατι δεν σκεφτηκαν να βγαλουν ΕΝΤΕΛΩΣ την γεφυρα ??αχρηστη ειναι μωρεεεε......... Γιατί δεν έψαξαν όσο έπρεπε...προφανώς και υπάρχουν και (όμορφες) λύσεις....καλά ο Νέστορας είναι παραδοσιακός και δεν ξέρει ;D ;D Και μία συμβουλή στον ΟΡ...οι partcasters δεν είναι γι αυτούς που "ακούνε" τα ξύλα...θα ζούν μέσα στην αμφιβολία ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Σε αυτό το Forum βγαίνει ο κάθε πικραμένος που θεωρεί την Tonelab που πρόκειται για μια ψηφιακούρα του κερατά κάκιστης ποιότητας ήχου και λιλιπούτειου επίσης και τη θεωρεί κορυφη και ο συγκεκριμένος κάνει τον ΚΡΙΤΗ και το ένα του ξυνίζει το άλλο του βρωμάει και επηρρεάζει και την εμπορευσιμότητα οργάνων ενισχυτών κτλ βγάζοντας ότι αρέσει σε αυτόν κορυφή και όλα τα άλλα μάπα. Συγκεκριμένα βγάζει εδώ όλα τα partcaster όργανα μάπα όταν όλοι γνωρίζουμε οτι ακόμη και όργανα 50 ετών που πουλιούνται 50 και 100 χιλιάδες ευρώ λόγω παλαιότητας πολλές φορές είναι μουγκά .... τι να πω ... δυστυχως είναι θλιβερό 2 και 3 άτομα στην Ελλάδα μέσω αυτού του φόρουμ να εππηρεάζουν παιδάκια που μόλις χάλασαν από το χαρτζιλίκι τους με τα χίλια ζόρια να το μαζέψουν 500 ευρω ας πούμε να πάρουν έναν ενισχυτή και να τα οδηγούν την επόμενη μέρα με την κακοπροαίρετη κριτική τους να τα πουλούν 200 και 250 ευρω στην μισή τιμή ... αυτή η κριτική κάνει καλό μόνο στα μαγαζιά λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει καλή προαίρεση ,να καταλάβουν δηλαδή οτι αυτά τα παιδιά μέχρι εκεί είναι το βαλάντιο τους και να μην τα απογοητεύουν Δεν κατάλαβα τίποτα, ούτε σε ποιον (ποιους) αναφέρεσαι, ούτε τις αιτιάσεις σου, ούτε τις κατηγορίες σου. Σε γενικές γραμμές το post σου είναι χαβαλές. Μήπως θέλεις να εξηγήσεις τι στα κομμάτια θέλεις να πεις, στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ? Ευχαριστώ. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Δεν κατάλαβα τίποτα, ούτε σε ποιον (ποιους) αναφέρεσαι, ούτε τις αιτιάσεις σου, ούτε τις κατηγορίες σου. Σε γενικές γραμμές το post σου είναι χαβαλές. Μήπως θέλεις να εξηγήσεις τι στα κομμάτια θέλεις να πεις, στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ? Ευχαριστώ. Tωρα τα επιασες τα λεφτα σου :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Tωρα τα επιασες τα λεφτα σου :P Μπααα, λέω να επιμείνω. Αν δεν απαντήσει μέσα στην επόμενη μισή ώρα θα έχει pm. Κάθε ώρα. Ναι, είμαι σε τέτοιο mood σήμερα. :-* Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Ασε τα σαπια...δωσε μου τον ΤΙΤΛΟ μου πισω ΤΩΡΑ..αλλοιως θα...ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΩ.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Ασε τα σαπια...δωσε μου τον ΤΙΤΛΟ μου πισω ΤΩΡΑ..αλλοιως θα...ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΩ.... ;D Όχι κάτσε ρε, δεν τον έχω εγώ, μήπως εννοούσε τον Μπομπ? Μήπως ήθελε να γράψει σε άλλο θέμα? Ο γέροντας εμίλησε με γρίφους. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Σιγα μη εννοουσε τον Μπομπ,εδω ο Μπομπ δεν παιζει με Fender Custom Shop γιατι αποδεδειγμενα διαλυονται με το πρωτο αγγιγμα λογω κακης ποιοτητας...... ;D...με Tonelab ,που προκαλει εγκεφαλικο ,προωρη γηρανση και ΦΛΙΧΤΕΝΕΣ , θα επαιζε? ;D Ασε που η Tonelab δεν κανει 6.000 ευρω αρα δεν τον αφορα ετσι κι αλλοιως.... ;D (πλακα κανω Bob μην αρπαζεσαι... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Σιγα μη εννοουσε τον Μπομπ,εδω ο Μπομπ δεν παιζει με Fender Custom Shop γιατι αποδεδειγμενα διαλυονται με το πρωτο αγγιγμα λογω κακης ποιοτητας...... ;D...με Tonelab ,που προκαλει εγκεφαλικο ,προωρη γηρανση και ΦΛΙΧΤΕΝΕΣ , θα επαιζε? ;D Μήπως τότε έχει μπερδέψει 6 διαφορετικά άτομα? Αντίστροφο σύνδρομο πολλαπλών προσωπικοτητών? Afto ine? Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Οτιδηποτε εχεις να μου προτεινεις σε ακουω ! Για να μη λες ότι είμαι απλά αφοριστικός: 1) Ο φίλος σου, σου δημιούργησε παπαριές προβληματισμούς. Για παράδειγμα πολλές hard/metal κιθάρες έχουν basswood σώμα. Θέλεις να συζητήσουμε ΚΑΙ αυτή την παράμετρο έναντι του "maoni kalo gia metal"? ;D 2) Αν σου κάνουν οι Charvel, πάρε μία, βάλε μαγνήτες του παππού-Bill πάνω και θα είσαι μάγκας. Αν σου κάνει η Deluxe σου, πάρε μια ίδια μτχ, βάλε μαγνήτες Bill (L-500 + 2xL-45 για παράδειγμα) και ξαναείσαι μάγκας. Καλά σου λένε, οι μαγνήτες είναι το Α και το Ω... μετά βλέπεις και για γέφυρα. Πάλι πιο φτηνά και "σωστά" θα σου έρθει. 3) Όχι μόνο δεν είμαι εναντίον τον partcasters αλλά... έφτιαξα και μία πολύ πρόσφατα. Εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=185941.0 Ελπίζω, αν έχεις χρόνο να το διαβάσεις, να διαπιστώσεις την συλλογιστική πίσω από ένα τέτοιο εγχείρημα, όταν έχουμε στο μυαλό μας ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα από άποψης παικτικής, ηχητικής και εμφανισιακής. Γι'αυτό και ΔΕΝ προτείνω partcaster, διότι οι περισσότεροι ΔΕΝ μπαίνουν σ'αυτό τον κόπο και έχουν specs που μοιάζουν με moving targets. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση