Προς το περιεχόμενο

Καλο το shredding, οι νεοκλασσικοι αλλα αυτο.......

fenderiarhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Kααααλοοοοος!!Αλλά δεν ξεπερνάει αυτό (έκαστος στο οργανό του όμως :P)

Yngwie Malmsteen - Arpeggios From Hell HD

Μπητ δατ :P

Δεν λέω,καααααλός ο μαλλιάς αλλά από θέμα σύνθεσης,τι να το κάνεις όταν τις περισσότερες φορές ακούγεται σαν χαλασμένο καζανάκι που προσπαθεί να πάρει ανάσα!!! ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω αν και φανατικος του Malmsteen θεωρω οτι οι μπουζουκτσιδες εχουν σχετικα καλυτερη τεχνικη στην πενα..ειδικα αν μιλαμε για Καραντινη...Στεργιου :P κλπ....θα μου πεις ο καθενας εχει τη γνωμη του και διαφορετικα γουστα παντα...οκ.

Εγω αν και φανατικος του Malmsteen θεωρω οτι οι μπουζουκτσιδες εχουν σχετικα καλυτερη τεχνικη στην πενα..ειδικα αν μιλαμε για Καραντινη...Στεργιου :P κλπ....θα μου πεις ο καθενας εχει τη γνωμη του και διαφορετικα γουστα παντα...οκ.

Επειδή παίζω και μπουζούκι η τεχνική στη πένα είναι στα ίδια επίπεδα,αν δεις και στο βίντεο του op η κίνηση του καρπού είναι σχεδόν ίδια με αυτήν που κάνουμε για να παίξουμε alt picking και στην κιθάρα.Το θέμα είναι στα δάχτυλα πιο πολύ καθώς σε αυτόν τον τομέα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά χωρίς να αναφέρω και τις διπλές χορδές vs μονές.

Καλα ειναι δυνατον να συγκρινεται αυτο το ποζερι με το μπουζουκι που εχει κανει τεχνιτη καραφλα για να τραβαει τα βλεματα πανω του με τον συμπαθεστατο καθημερινο απλο ανθρωπο της παραδιπλανης πορτας ροκαμπιλη?

Ντροπη!

Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??

Δεν λέω,καααααλός ο μαλλιάς αλλά από θέμα σύνθεσης,τι να το κάνεις όταν τις περισσότερες φορές ακούγεται σαν χαλασμένο καζανάκι που προσπαθεί να πάρει ανάσα!!! ;D

Επιτελικέ, επετέλεσες εξυπνάδα και οφείλω να πω ότι σε πάω. :D

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου