fenderiarhs Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 νομιζω κανει τα παντα να φαινονται σαν παιδικα κινουμενα σχεδια σε slow motion: 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epitelikos82 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Λέτε να είναι μέλος της ομάδος ''G.A.S Infected"??? Δεν νομίζω....!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Kααααλοοοοος!!Αλλά δεν ξεπερνάει αυτό (έκαστος στο οργανό του όμως :P) Yngwie Malmsteen - Arpeggios From Hell HD Μπητ δατ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epitelikos82 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Kααααλοοοοος!!Αλλά δεν ξεπερνάει αυτό (έκαστος στο οργανό του όμως :P) Yngwie Malmsteen - Arpeggios From Hell HD Μπητ δατ :P Δεν λέω,καααααλός ο μαλλιάς αλλά από θέμα σύνθεσης,τι να το κάνεις όταν τις περισσότερες φορές ακούγεται σαν χαλασμένο καζανάκι που προσπαθεί να πάρει ανάσα!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 φοβερός ο παίκτης, με το μπουζούκι βέβαιως βεβαίως ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Εγω αν και φανατικος του Malmsteen θεωρω οτι οι μπουζουκτσιδες εχουν σχετικα καλυτερη τεχνικη στην πενα..ειδικα αν μιλαμε για Καραντινη...Στεργιου :P κλπ....θα μου πεις ο καθενας εχει τη γνωμη του και διαφορετικα γουστα παντα...οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Εγω αν και φανατικος του Malmsteen θεωρω οτι οι μπουζουκτσιδες εχουν σχετικα καλυτερη τεχνικη στην πενα..ειδικα αν μιλαμε για Καραντινη...Στεργιου :P κλπ....θα μου πεις ο καθενας εχει τη γνωμη του και διαφορετικα γουστα παντα...οκ. Επειδή παίζω και μπουζούκι η τεχνική στη πένα είναι στα ίδια επίπεδα,αν δεις και στο βίντεο του op η κίνηση του καρπού είναι σχεδόν ίδια με αυτήν που κάνουμε για να παίξουμε alt picking και στην κιθάρα.Το θέμα είναι στα δάχτυλα πιο πολύ καθώς σε αυτόν τον τομέα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά χωρίς να αναφέρω και τις διπλές χορδές vs μονές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 al di meola με μπουζουκι! φοβερος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Καλα ειναι δυνατον να συγκρινεται αυτο το ποζερι με το μπουζουκι που εχει κανει τεχνιτη καραφλα για να τραβαει τα βλεματα πανω του με τον συμπαθεστατο καθημερινο απλο ανθρωπο της παραδιπλανης πορτας ροκαμπιλη? Ντροπη! Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Δεν λέω,καααααλός ο μαλλιάς αλλά από θέμα σύνθεσης,τι να το κάνεις όταν τις περισσότερες φορές ακούγεται σαν χαλασμένο καζανάκι που προσπαθεί να πάρει ανάσα!!! ;D Επιτελικέ, επετέλεσες εξυπνάδα και οφείλω να πω ότι σε πάω. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση