DimRach Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Έχω ακούσει πως τα tube μηχανήματα(πετάλια,ενισχυτές,προενισχύσεις κλπ) είναι πολύ πιο θορυβώδες από τα solid state...Είναι αλήθεια???Και αν ναι,τότε πόσο μεγάλη είναι η διαφορά??? --[CROATOAN]-- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Βλακειες ακουσες,προχωρα αφοβα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Άν έχεις θόρυβο μάλλον το πρώτο που θα φταίει θα είναι η κιθάρα σου (γείωση ή μαγνήτες) ή καμιά χαλασμένη γείωση στο πετάλι (ακόμα και κάποια παρεμβολή από κοντινή ηλεκτρική συσκευή) όχι η φύση του πεταλιού (λαμπάτο,τρανζίστορ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimRach Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 χμμμμμ...τώρα που το σκέφτομαι όταν παίζω στο δωμάτιό μου συνήθως κάθομαι δίπλα ακριβώς στο pc το οποίο έχει μπρος/πίσω πολλές ψύκτρες.....ίσως από αυτό να είναι γιατί έχω παρατηρήσει πως μόνο όταν παίζω εκεί έχω αυτο τον θόρυβο....λογικά συντονίζονται οι ψύκτρες με τους μαγνήτες της κιθάρας......σας ευχαριστω για τις απαντισεις σας! --[CROATOAN]-- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 χμμμμμ...τώρα που το σκέφτομαι όταν παίζω στο δωμάτιό μου συνήθως κάθομαι δίπλα ακριβώς στο pc το οποίο έχει μπρος/πίσω πολλές ψύκτρες.....ίσως από αυτό να είναι γιατί έχω παρατηρήσει πως μόνο όταν παίζω εκεί έχω αυτο τον θόρυβο....λογικά συντονίζονται οι ψύκτρες με τους μαγνήτες της κιθάρας......σας ευχαριστω για τις απαντισεις σας! Που να παίξεις και κοντά στη τηλεόραση...ο θόρυβος ειδικά στον bridge είναι κόλαση,ιδιαίτερα όταν παίζει κανένα ελληνικό σήριαλ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 χμμμμμ...τώρα που το σκέφτομαι όταν παίζω στο δωμάτιό μου συνήθως κάθομαι δίπλα ακριβώς στο pc το οποίο έχει μπρος/πίσω πολλές ψύκτρες.....ίσως από αυτό να είναι γιατί έχω παρατηρήσει πως μόνο όταν παίζω εκεί έχω αυτο τον θόρυβο....λογικά συντονίζονται οι ψύκτρες με τους μαγνήτες της κιθάρας......σας ευχαριστω για τις απαντισεις σας! άλλο πράγμα η ψύκτρα, και άλλο ο ανεμιστήρας ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimRach Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 άλλο πράγμα η ψύκτρα, και άλλο ο ανεμιστήρας ;) ο ανεμιστήρας τελος παντων ;D --[CROATOAN]-- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirosg Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Για το θόρυβο μπορούν να ευθύνονται πολλά...και όλα τους απλά "προσθέτουν" στον τελικό θόρυβο. Συνήθως είναι η κακής ποιότητας ηλεκτρική παροχή( στον ενισχυτή,τα πετάλια κτλ) δεν νομίζω οτι αυτό που προκαλέι τον θόρυβο είναι ο ανεμηστήρας του pc αλλά οτι οτι μάλλον έχεις τον ενισχυτή στην ίδια μπρίζα με το pc.Δοκίμασε σε άλλη μπρίζα...με-χωρίς πολύμπριζο κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, να ρωτήσω κι εγώ με την ευκαιρία. Υπάρχουν διαφορές θορύβου μεταξύ λαμπάτων ενισχυτών ή είναι καθαρά θέμα παροχής ρευματος; Μου είχε δημιουργηθεί η απορία κατά τη δοκιμή ενισχυτών σε δυο-τρία μαγαζιά. Αν ισχύει το πρώτο, δεν είναι βασική προϋπόθεση για μια αγορά κατά τη γνώμη σας; Σ'εμένα έπαιξε κάποιο αποτρεπτικό ρόλο χωρίς να είμαι όμως σίγουρος για τα αίτια του όποιου θορύβου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Υπάρχουν διαφορές θορύβου μεταξύ λαμπάτων ναι υπαρχουν,οσο πιο σωστα κατασκευασμενος ειναι ο ενισχυτης τοσο λιγοτερο θορυβο εχει συνηθως. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση