hyperpanos Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως τον 20αρη δεν μπορώ στο σπίτι να το ανοίξω πάνω από το 2 άντε 3 και πάλι με ακούει όλη η γειτονιά. Και μένω και σε μονοκατοικία. Πιστεψέ με είναι δυνατός. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlapGas Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Bottom line ότι 20watt είναι αρκετά. Και εγώ αυτό πίστευα... (παίζει το ενδεχόμενο να μην μου φτάνει το clean room του ενισχυτή αν παίζω σε μεγάλη ένταση? Δεν θέλω από ένα σημείο και μετά να βρωμίζει εντελώς ο ήχος...) Οπότε ψάχνουμε το μηχάνημα τώρα. VHT και Blackstar ψήνονται αρκετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 όχι, είναι καθαρό πολύ το καθαρό του κανάλι, τουλάχιστον μια δυο φορές που το άνοιξα σχεδόν μέχρι τέρμα. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bbullet59 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 παντως ο VHT που ποσταρες θα σου βγει αρκετα παραπανω με μεταφορικα και τελωνειο Of those who say nothing, few are silent... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlapGas Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Ο συγκεκριμένος που πόσταρα όντως γιατί έρχεται από Αμερική. Αν βρω καμία καλή ευκαιρία Ευρώπη? Δεν φέρνει VHT κανείς Αθήνα? Στον Κουρμπή έχω δει να φέρνει... Μπορώ να δοκιμάσω/αγοράσω αν είναι από εκεί! (στηρίζω εγχώρια αγορά γενικά ;)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Ο συγκεκριμένος που πόσταρα όντως γιατί έρχεται από Αμερική. Αν βρω καμία καλή ευκαιρία Ευρώπη? Δεν φέρνει VHT κανείς Αθήνα? Στον Κουρμπή έχω δει να φέρνει... Μπορώ να δοκιμάσω/αγοράσω αν είναι από εκεί! (στηρίζω εγχώρια αγορά γενικά ;)) ο VHT που εχεις δει στο κουρμπη ειναι fryette... καμια σχεση το VHT το τωρινο με τη προ-Fryette εποχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlapGas Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Αν κατάλαβα καλά, το logo VHT είναι πλέον παρόν σε κινέζικα προιόντα ενώ η αμερικάνικη VHT έγινε FRYETTE. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα... Οι VHT σαν και αυτόν που πόσταρα, δεν είναι αμερικάνικοι? ??? Με τις FRYETTE τι παίζει γενικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 έτσι εξηγείται κι αυτή η καμπίνα... http://www.thomann.de/gr/vht_special_speakercabav_sp_212vht.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Με τις FRYETTE τι παίζει γενικά? Με 600Ε παιρνεις ενα knob... :P :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RadStar Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Ως κάτοχος του Blackstar HT20 head τον προτείνω για all around modern high gain ήχους. Το ISF δίνει αρκετή ευελιξία. Από την άλλη ειδικά για djent θα μπορούσες να σκεφτείς και ενισχυτές που έχουν ένα πιο dry χαρακτήρα όπως οι Εngl ή οι Fryette (Oι Periphery παίζανε στην αρχή με τον Engl Invader) Φτηνοί Engl είναι οι gigmaster (15 και 30 watt) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση