lgbesios Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Το άλλο με το χτένισμα και το αποτέτοιο το ξέρεις? Προς πάσα νόσο ......και νεκρούς ανασταίνει ;D να σου στείλω το τηλέφωνο της rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ntroulis Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2011 Eγω Γκασαρω παντα για μια ακομα BC Rich εγω παλι για μια BRJR Vixen ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2011 GASSSSSSSS για τη Silverburst SG που φέρνει ο thomann για να κάνει παρέα στη Silverburst Les Paul Studio που έχω..... I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
inkve Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2011 Uploaded with ImageShack.us και ολο λεω θα την δωσω...αλλα οταν τα χερια πλησιαζουν στο πληκτρολογιο για την αγγελια δεν βαστανε ουτε ενα γραμμα να πατησουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 εμένα δηλαδι να μην με πιάσει? ;D http://www.reverendguitars.com/reverend/guitars/signature_series/rick_vito_signature.html και τις εχει και προσφορα! νομιζω γυρω στα 800€ ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση