rocka cola Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Χαιρετω! Εχω τον εξής προβληματισμο αγαπητοι. Εχω 7 πεταλακια τα οποιο τροφοδοτώ αυτη τη στιγμη με ενα morley ανταπτορα που ειχα παρει μαζι με ενα wah bad horsie 2. Σκεφτομαι να κανω την αλλαγη και να παρω το voodoo lab power supply το pedal power 2 + Αυτο εχει 4 εξοδους των 100 mΑ στα 9v ή 12 v.Aλλες 2 στα 9v αλλα 250 mA,και αλλες 2 στα 9v με μια μοντα για να τις ρυθμιζεις απο 4 μεχρι 9 του στυλ πεζμενη μπαταρια για το φαζ μου κτλ... ολες isolated. Εμενα τα πεταλακια μου ειναι ολα 9v τα κλασικα τυπου boss απ'οτι νομιζω.Συγκεκριμενα τα crybaby classic,dt-10 tuner,jam red muck,bb preamp,jam waterfall,mxr phase 90 vintage και ctc time. An ρυθμισω καθε εξοδο του pp2+ στα 9v και βαλω απο ενα πεταλι σε καθε μια,θα ειμαι οκ?Η μπορει να εχω καποιο προβλημα με τις 2 εξοδους στα 250mA και να καψω κανενα πεταλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ludwigvan Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 όχι δεν θα 'χεις πρόβλημα. Τα πεταλάκια 'τραβάνε' όσα αμπερ χρειάζονται. με την τάση είναι το πρόβλημα, δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2011 γενικα προσεχεις: 1. σωστη ταση. αν το πεταλι ειναι 9volt, τοτε μονο σε εννιαβολτη τροφοδοσια. 2. σωστη πολικοτητα. αν συνδεσεις λαθος τα +- μπορει να καψεις πεταλι, φετες, κτλ. 3. τα mA της τροφοδοσιας να υπερκαλυπτουν αυτα που χρειαζεται το πεταλι. δηλ, πεταλι που θελει 80 ma παει ανετα σε 100ma και σε 250 (και σε μετασχηματιστη 1,5 amber μπορεις να το συνδεσεις). αν το ρευμα που σου δινει ο μετασχηματιστης ειναι λιγοτερο απο 80, τοτε μονο θα εχεις προβλημα.. 4. σε περιπτωση που χρησιμοποιεις μετασχηματιστη, προσεξε να ειναι σταθεροποιημενος.. ...αν συνδεσεις περισσοτερα απο ενα πεταλι σε μια εξοδο του voodoo lab (πχ τρια πεταλακια), αθροιζεις τα ma που χρειαζονται (τα βρισκεις στα manual η στο internet), και πρεπει το συνολο να ειναι λιγοτερο απο την τροφοδοσια της εξοδου του voodoolabs που χρησιμοποιεις. (εννοειται πως ολα τα πεταλια πρεπει να ειναι 9 volt και ιδια πολικοτητα). τωρα για πιο περιπλοκα πραγματα, πχ πειραγμενα voltage για fuzz κτλ, 12volta πεταλια, πρεπει να ξερεις ακριβως τι κανεις για να μην εχεις καμμια δυσαρεστη εκπληξη (βλεπε καμμενη εισοδο) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση