Προς το περιεχόμενο

Πεταλακια και VoodooLab Power Supply

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω!

Εχω τον εξής προβληματισμο αγαπητοι.

Εχω 7 πεταλακια τα οποιο τροφοδοτώ αυτη τη στιγμη με ενα morley ανταπτορα που ειχα παρει μαζι με ενα wah bad horsie 2.

Σκεφτομαι να κανω την αλλαγη και να παρω το voodoo lab power supply το pedal power 2 +

Αυτο εχει 4 εξοδους των 100 mΑ στα 9v ή 12 v.Aλλες 2 στα 9v αλλα 250 mA,και αλλες 2 στα 9v με μια μοντα για να τις ρυθμιζεις απο 4 μεχρι 9 του στυλ πεζμενη μπαταρια για το φαζ μου κτλ... ολες isolated.

Εμενα τα πεταλακια μου ειναι ολα 9v τα κλασικα τυπου boss απ'οτι νομιζω.Συγκεκριμενα τα crybaby classic,dt-10 tuner,jam red muck,bb preamp,jam waterfall,mxr phase 90 vintage και ctc time.

An ρυθμισω καθε εξοδο του pp2+ στα 9v και βαλω απο ενα πεταλι σε καθε μια,θα ειμαι οκ?Η μπορει να εχω καποιο προβλημα με τις 2 εξοδους στα 250mA και να καψω κανενα πεταλι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όχι δεν θα 'χεις πρόβλημα. Τα πεταλάκια 'τραβάνε' όσα αμπερ χρειάζονται. με την τάση είναι το πρόβλημα, δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη :P

• Guru

γενικα προσεχεις:

1. σωστη ταση. αν το πεταλι ειναι 9volt, τοτε μονο σε εννιαβολτη τροφοδοσια.

2. σωστη πολικοτητα. αν συνδεσεις λαθος τα +- μπορει να καψεις πεταλι, φετες, κτλ.

3. τα mA της τροφοδοσιας να υπερκαλυπτουν αυτα που χρειαζεται το πεταλι. δηλ, πεταλι που θελει 80 ma παει ανετα σε 100ma και σε 250 (και σε μετασχηματιστη 1,5 amber μπορεις να το συνδεσεις). αν το ρευμα που σου δινει ο μετασχηματιστης ειναι λιγοτερο απο 80, τοτε μονο θα εχεις προβλημα..

4. σε περιπτωση που χρησιμοποιεις μετασχηματιστη, προσεξε να ειναι σταθεροποιημενος..

...αν συνδεσεις περισσοτερα απο ενα πεταλι σε μια εξοδο του voodoo lab (πχ τρια πεταλακια), αθροιζεις τα ma που χρειαζονται (τα βρισκεις στα manual  η στο internet), και πρεπει το συνολο να ειναι λιγοτερο απο την τροφοδοσια της εξοδου του voodoolabs που χρησιμοποιεις. (εννοειται πως ολα τα πεταλια πρεπει να ειναι 9 volt και ιδια πολικοτητα).

τωρα για πιο περιπλοκα πραγματα, πχ πειραγμενα voltage για fuzz κτλ, 12volta πεταλια, πρεπει να ξερεις ακριβως τι κανεις για να μην εχεις καμμια δυσαρεστη εκπληξη (βλεπε καμμενη εισοδο)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου