Προς το περιεχόμενο

Κάτι μου θυμίζει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας! Συνθέτω τραγούδια, χωρίς να είμαι επαγγελματίες ή να έχω κάνει μαθήματα σε κάποιο ωδείο. Συνθέτοντας ένα τραγούδι μου βγήκε μια γέφυρα και μου ταίριαξε πολύ με το υπόλοιπο τραγούδι, αλλά κάτι μου θυμίζει. Θα γράψω τις νότες παρακάτω κι αν κι εσάς σας θυμίζει κάτι θα ήθελα να μου πείτε από  ποιο τραγούδι είναι, γιατί έχω φάει το κεφάλι μου. Η κοπέλα μου είπε ότι δεν τις θυμίζει κάτι, αλλά εγώ επιμένω ότι είναι από κάποιο τραγούδι και δε θα ήθελα να την εντάξω στη δική μου μελωδία.

Οι νότες είναι: #ΣΟΛ #ΣΟΛ #ΣΟΛ ΛΑ / ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΝΤΟ / NTO ΝΤΟ ΝΤΟ #ΝΤΟ #ΣΟΛ

Ευχαριστώ και για τη φιλοξενία!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Δεν μας δίνεις και κανένα άλλο στοιχείο π.χ. τέμπο, χρόνους , γιατί έτσι σκέτα, λίγο  δύσκολο ;)

Γεια σας! Συνθέτω τραγούδια, χωρίς να είμαι επαγγελματίες ή να έχω κάνει μαθήματα σε κάποιο ωδείο. Συνθέτοντας ένα τραγούδι μου βγήκε μια γέφυρα και μου ταίριαξε πολύ με το υπόλοιπο τραγούδι, αλλά κάτι μου θυμίζει. Θα γράψω τις νότες παρακάτω κι αν κι εσάς σας θυμίζει κάτι θα ήθελα να μου πείτε από  ποιο τραγούδι είναι, γιατί έχω φάει το κεφάλι μου. Η κοπέλα μου είπε ότι δεν τις θυμίζει κάτι, αλλά εγώ επιμένω ότι είναι από κάποιο τραγούδι και δε θα ήθελα να την εντάξω στη δική μου μελωδία.

Ηχογράφησέ το έστω και με καμμιά βιντεοκάμερα τουλάχιστον και στείλε το εδώ.

Το να καταλάβουμε τί παίζεις με αυτό που έγραψες είναι όχι απλά αδύνατον, αλλά ανήκει στη σφαίρα του ακατόρθωτου.

Πιστευεις στην παρθενογεννεση??

Δηλαδη οποιος παιξει πρωτος #ΣΟΛ #ΣΟΛ #ΣΟΛ ΛΑ / ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΝΤΟ / NTO ΝΤΟ ΝΤΟ #ΝΤΟ #ΣΟΛ  δεν μπορει να το παιξει αλλος?!

Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου