freerock1974 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Κανοντας μια αρχειοθετηση σημερα,βρηκα σ εναν φακελο ασχετο,αυτο το κομματι που συμπεριληφθηκε σ ενα προσφατο CD και ηχογραφηθηκε σαν σημερα πριν 3 χρονια..(Πω ρε,πως περναει ο καιρος >:() Ειπα να το μοιραστω μαζι σας,μιας και οι καιροι που ζουμε δε μας αφηνουν και τιποτα να πιστεψουμε ως αληθινο... Για οσους εχουμε την αναγκη να πιστεψουμε σε κατι λοιπον. ;) Στα φωνητικα η Αρετη. Καλη ακροαση! NOTHING_TO_BELIEVE.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Καθε φορα που τ ακουω μου φαινεται καλυτερο.Το αγαπημενο μου με διαφορα απ το cd. Τεραστιο κομματι.Δε μ ενδιαφερει αν ακουγομαι υπερβολικος. Λεω οτι ακουω και νιωθω.ΜΠΡΑΒΟ Σταυρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Εδώ θα διαφωνήσω ίσως για πρώτη φορά με τον Γεώργιο! Θεωρώ το “Free Man” ένα διαγαλαξιακό έπος που το έγραψαν εξωγήινοι!!! Κατά τα άλλα το «Nothing to believe” είναι απλά αριστούργημα και τίποτα άλλο . Είναι απλά ένα από τα καλλίτερα 100 hard rock κομμάτια ever- worldwide. To cd του Σταύρου, έχει το χαρακτηριστικό ότι ΟΛΑ τα tracks, μα όλα , είναι ένα και ένα και δυσκολεύεσαι να βρεις ποιό είναι καλλίτερο. Εξαίρεση βέβαια αποτελεί το free man., που το έγραψαν κάτι μικρά πράσινα ανθρωπάκια….... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Κατά τα άλλα το «Nothing to believe” είναι απλά αριστούργημα και τίποτα άλλο. Aυτη τη λεξη ηθελα να χρησιμοποιησω αλλα ειπα να μην την πω ξερεις τωρα................. To cd του Σταύρου, έχει το χαρακτηριστικό ότι ΟΛΑ τα tracks, μα όλα , είναι ένα και ένα και δυσκολεύεσαι να βρεις ποιό είναι καλλίτερο. Αυτο ακριβως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Aυτη τη λεξη ηθελα να χρησιμοποιησω αλλα ειπα να μην την πω ξερεις τωρα................. . Μη φοβάσαι ρε! Δεν φορολογούν τα reviews (ακόμα) ;D ;D. Πές ό,τι αισθάνεσαι! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 . Μη φοβάσαι ρε! Δεν φορολογούν τα reviews (ακόμα) ;D ;D. Πές ό,τι αισθάνεσαι! Παντου υπαρχουν πρασινα ανθρωπακια.Πρεπει να φυλαγομαστε ;D ;D ;D. Το χω πει παλαιοτερα αλλα και πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Μπράβο ρε σειρά φτιάξε μας την μέρα!!! rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω αν είναι το πιο καλό κομμάτι του Σταύρου αλλά έχει τις πιο "μέσα" lead κιθάρες του. Μην κοιτάτε πάντα τον βαθμό δυσκολίας. Πολλές φορές (αν όχι τις περισσότερες) ένα μεγάλο σόλο μπορεί να έχει τις λιγότερες νότες. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 το κυρίως θεμα ειναι καταπληκτικό ;D....το ρεφραιν οχι και τοσο, οχι οτι δεν ηταν καλό...ισως λιγο κοινό ;) αυτο ηταν aerosmith ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Εμένα μου άρεσε όλο και μου θύμισε Aerosmith! :D Για άλλη μία φορά ,τα συγχαρητήριά μου για το ταλέντο και την ποιότητά σου :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση