Προς το περιεχόμενο

Κάτι σε φάση prog

manosx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε καμία περίπτωση υπερβολικό. ϊσως να θέλει λίγο κατέβασμα όταν πέφτουν οι εντάσεις μιας και όταν γκαζόνεις είναι ομοιόμορφος ο ήχος...

Πολύ μου άρεσε παρεμπιπτόντως το κομμάτι!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΤΙ??!!Progressive κομμάτι κάτω από 12 λεπτά??Πάμε καλά?? ;D

Καλό ήταν,ήθελε λιγάκι shred στο σόλο της κιθάρας κατά τη γνώμη μου!Μπράβο!

Γουστάρεις και συ Ayreon ε? ;D

Αν έχετε την ευχαρίστηση, ένα σχόλιο για το αν το μπάσο είναι υπερβολικό θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως... thanx!

Iσα ισα το μπασο για μενα επρεπε να ειναι ακομα πιο μπροστα.Το κομματι για μενα απογειωνεται στο πιο prog rock ατμοσφαιρικο του σημειο ειδικα μου αρεσει πολυ ο ηχος στα πληκτρα σαν  mini moog με το θεματακι να ειναι ολα τα λεφτα.Σε αντιθεση με τον ηχο στα πληκτρα  στην αρχη που για να πω την αληθεια δεν μου αρεσε .Καλυτερα  για μενα πιο prog rock και λιγοτερο prog metal καλη συνεχεια .Stay Prog ;D

Ωραίος!!  :)

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο ήχος του συνθ που ακούγεται από το 2:20 και μετά.  :)

Είναι κάποιο vst;

Πολυ καλο...........πιστευω το αδικει πολυ ο ηχος απο τις κιθαρες που προσωπικα δεν μου αρεσε ....εαν ειχε καλυτερο ηχο στις κιθαρες θα ητανε σουπερ..... ;)

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου