manosx Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Αν έχετε την ευχαρίστηση, ένα σχόλιο για το αν το μπάσο είναι υπερβολικό θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως... thanx! prog.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Σε καμία περίπτωση υπερβολικό. ϊσως να θέλει λίγο κατέβασμα όταν πέφτουν οι εντάσεις μιας και όταν γκαζόνεις είναι ομοιόμορφος ο ήχος... Πολύ μου άρεσε παρεμπιπτόντως το κομμάτι!!! Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Thanks a lot ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 ΤΙ??!!Progressive κομμάτι κάτω από 12 λεπτά??Πάμε καλά?? ;D Καλό ήταν,ήθελε λιγάκι shred στο σόλο της κιθάρας κατά τη γνώμη μου!Μπράβο! Γουστάρεις και συ Ayreon ε? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Shred εεε... χμμ, κακώς έδωσα την ibanez ;D ;D ;D Καλοί οι Ayreon, πρέπει να τους μελετήσω και αυτούς... ;D Thanks για το tip :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Αν έχετε την ευχαρίστηση, ένα σχόλιο για το αν το μπάσο είναι υπερβολικό θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως... thanx! Iσα ισα το μπασο για μενα επρεπε να ειναι ακομα πιο μπροστα.Το κομματι για μενα απογειωνεται στο πιο prog rock ατμοσφαιρικο του σημειο ειδικα μου αρεσει πολυ ο ηχος στα πληκτρα σαν mini moog με το θεματακι να ειναι ολα τα λεφτα.Σε αντιθεση με τον ηχο στα πληκτρα στην αρχη που για να πω την αληθεια δεν μου αρεσε .Καλυτερα για μενα πιο prog rock και λιγοτερο prog metal καλη συνεχεια .Stay Prog ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Thanks a lot ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Ωραίος!! :) Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο ήχος του συνθ που ακούγεται από το 2:20 και μετά. :) Είναι κάποιο vst; https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Πολυ καλο...........πιστευω το αδικει πολυ ο ηχος απο τις κιθαρες που προσωπικα δεν μου αρεσε ....εαν ειχε καλυτερο ηχο στις κιθαρες θα ητανε σουπερ..... ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση