bouzoukleri Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Το καλύτερο στην όλη ιστορία είναι πως τα βερνίκια τα πέρασα σε ένα γνωστό που φτιάχνει ΦΕΡΕΤΡΑ (με πιστόλι). Αφτό ίνε ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Αφτό ίνε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δηλαδή σε μετάφραση: Το όργανο θα «σκοτώνει», θα είναι «θανατηφόρο», θα «αφήνει θύματα»... ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 ;D ;D ;D ;D Δηλαδή σε μετάφραση: Το όργανο θα «σκοτώνει», θα είναι «θανατηφόρο», θα «αφήνει θύματα»... ;D Με αυτό θα τον θάψουν :D Μεγειές Μανώλη! Μάλλον τον ίδιο mm κεραμικό μαγνήτη πήρα και εγώ, ήρθε εχθές και σήμερα θα πάω για routing. Aπ ότι άκουσα στο κλιπάκι, δεδομένου οτι παίζω με flat χορδές, καλά κάνω και τον βάζω πιο κοντά στη γέφυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Δηλαδή έβγαλες συμπέρασμα για τον μαγνήτη από αυτό που άκουσες; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Αγόρι μου... Το έκανες Funky... όνομα και πράμα :D Όντως μου κάνει και έμενα λίγο «Μπούτσι»- πρέπει τώρα να σου κάνουμε τώρα δώρο τα γυαλιά και το καπέλο ;D Λοιπόν να σου ρίξω μια ιδέα με χαμηλό κόστος και καλά αποτελέσματα: Δεν ξέρω τι μαγνήτη έβαλες αλλά βγάζει η Wilkinson έναν- πολύ γκαζάτο- και το αντίστοιχο preamp. Τιμές λογικές ( 33 λίρες ο μαγνήτης, 45 το preamp). Παίζουν πολύ καλά. Πήρα πρόσφατα το εικονιζόμενο (με την διαφορά ότι είναι 2 band eq passive και όχι το 3 band active) και βαράει σχεδόν σαν ΜΜ ;) Είναι μια καλή αναβάθμιση. Άμα θες ρίξε μια ματιά http://www.jhs.co.uk/wilkinson.html Να σαι καλά ρε Terry... Κοίτα επειδή χτύπησα το χέρι μου στην μπάλα προχθές δεν έχω προλάβει να δω αν μου κάνει ο μαγνήτης... Αλλά δεν είμαι προς το παρών για περισσότερα έξοδα... Αν δω ότι θέλω πιο πολύ σπρώξιμο το είχα δει ήδη της Wilkinson... 8) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Δηλαδή έβγαλες συμπέρασμα για τον μαγνήτη από αυτό που άκουσες; Απ το τίποτα καλό και το καθόλου :P Εννοείς οτι δεν βγαίνει συμπέρασμα απο κλιπάκια γενικώς ή από το συγκεκριμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Απ το τίποτα καλό και το καθόλου :P Εννοείς οτι δεν βγαίνει συμπέρασμα απο κλιπάκια γενικώς ή από το συγκεκριμένο? Ε, δεν μπορώ να πω ότι ο Μανώλης ήταν ακριβώς αρωγός στην εξαγωγή συμπερασμάτων........ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 9 ευρώ σπρέι και βερνίκι Ti ι κρίμα...με λίγα περισσότερα θα είχες καλύτερο αποτέλεσμα...και λίγο παραπάνω γυαλόχαρτο βέβαια που δεν έκανες... Και έτσι μου αρέσει βέβαια... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Ti ι κρίμα...με λίγα περισσότερα θα είχες καλύτερο αποτέλεσμα...και λίγο παραπάνω γυαλόχαρτο βέβαια που δεν έκανες... Και έτσι μου αρέσει βέβαια... Όταν με λες με λίγα περισσότερα? Το ξέρω ότι θέλει παραπάνω γυαλοχάρτισμα αλλά μου έβγαλε την πίστη το ρημάδι και είπα "αφτο ινε" και το τέλειωσα... Ε, δεν μπορώ να πω ότι ο Μανώλης ήταν ακριβώς αρωγός στην εξαγωγή συμπερασμάτων........ Θα επανορθώσω μόλις γίνει καλά το χέρι μου... Promise... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Όταν με λες με λίγα περισσότερα? Δεν ξέρω τι χρώματα χρησιμοποίησες, αλλά το "καλό" σπρέυ της Sonax κάνει 18 ευρώ...και κανένα 10-12 το αντίστοιχο χρώμα της. Εάν βαριέσαι όμως το γυαλόχαρτο...άστο καλύτερα, τζάμπα θα πάει. Χωρίς γυαλόχαρτο, κανείς δεν πήγε μπροστά!!!! ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση