vagelism Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Κάνεις λάθος σε αυτό. Υπάρχουν ακόμη περιοχές της πόλης (πάρα πολλές) που ο θόρυβος είναι λίγος. Επίσης, διευκρινίζω ότι μου αρέσει να ακούω μουσικούς να μελετούν, με τα λάθη τους και ολα. Όμως, αυτό δεν συμπεριλαμβάνει τους ντράμερ, διότι - όπως έχει σκιστεί να λέει ο άνθρωπος, αλλά κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε - κάνουν διαολεμένο θόρυβο. Αυτο που λες ισχυει και για...Νεους μουσικους ??? Προφανως...δεν εχεις ακουσει νεο βιολιστη να παιζει κλιμακες προσπαθωντας να πατησει τις νοτες... Οπως επισης και νεο τρομπετιστα...να ΨΑΧΝΕΙ να ...βρει τις νοτες.... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Αν εννοείς ως τρία είδη θορύβων τους λευκό, ροζ και καφέ, Ο καφές θόρυβος είναι αυτός που σχετίζεται με την κατανάλωση φασολάδας; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Ο καφές θόρυβος είναι αυτός που σχετίζεται με την κατανάλωση φασολάδας; Ο ροζ...ποιος ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mr_davidoff Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 φιλε ειναι γεγονος οτι αμα παιζεις σε σιτες λαστιχενια pad και εγω δεν ξερω τι αλλο τι ποτε δεν θα μπορεις να κανεις τελειο ηχο και να ελεγξεις απολυτα τις δυναμικες στο παιξιμο σου οποτε απο την στιγμη που μπορεις να εξασκεισαι σε νορμαλ συνθηκες εγω λεω συνεχισε να παιζεις τις ωρες που δεν ειναι κοινης ησυχιας και ολα θα πανε μια χαρα ;D οι γειτονες θα το συνηθισουν μετα απο λιγο καιρο εξαλλου παντα κατι θα γινει σε μια γειτονια που θα δημιουργησει θορυβο. καποιος θα επιδιορθωνει κατι , θα χτυπησει ενας συναγερμος αμαξιου και δεν θα τον κλεισει κανεις για κανα μισαωρο ,θα μαλωσει καποιος με τη γυναικα του κτλπ κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Ο καφές θόρυβος είναι αυτός που σχετίζεται με την κατανάλωση φασολάδας; brown noise, αυτός είναι καφές ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Υπάρχει ο "επιστημονικός" θόρυβος και υπάρχει και ο κοινωνικός θόρυβος. Προτιμώ μια γεννήτρια θορύβων παρά τα υπερδραστήρια εγγονάκια της γειτόνισσας που σκάνε κάθε ΣΚ πρωί (να ξυπνάς με τραγούδια εξάχρονων μπορεί να ακούγεται χαριτωμένο, αλλά δεν είναι). Αφού κάποιος επέλεξε να είναι η πηγή του προβλήματος, υποχρεούται ηθικά να βρεί και την λύση στο πρόβλημα. Βέβαια αν έχει την ατυχία να γειτονεύει με παρανοικά παράξενους ανθρώπους, τι να κάνουμε bad luck. Και ναι, τα ντράμς ενοχλούν πιο πολύ. Τελεία και παύλα. Δεν είναι όλοι οι γείτονες μουσικοί (συνήθως) για να μπορούν να τα εκτιμήσουν. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Ο ροζ...ποιος ειναι?? Αυτός που κάνει η Τζούλια. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Και ναι, τα ντράμς ενοχλούν πιο πολύ. Τελεία και παύλα. Δεν είναι όλοι οι γείτονες μουσικοί (συνήθως) για να μπορούν να τα εκτιμήσουν. Εγώ πάντως είχα γείτονα ντράμερ και έπαιζε σε διάφορες ώρες. Ευτυχώς βαρέθηκε το άθλημα γρήγορα. Μάλλον δεν είμαι αρκετά μουσικός γιατί δεν το εκτίμησα :D Ή μήπως έφταιγε ότι δεν έπαιζε καλά; Οπότε αν έπαιζε καλά θα το εκτιμούσα; αφτο ινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως είχα γείτονα ντράμερ και έπαιζε σε διάφορες ώρες. Ευτυχώς βαρέθηκε το άθλημα γρήγορα. Μάλλον δεν είμαι αρκετά μουσικός γιατί δεν το εκτίμησα :D Ή μήπως έφταιγε ότι δεν έπαιζε καλά; Οπότε αν έπαιζε καλά θα το εκτιμούσα; αφτο ινε; Το δεύτερο :P Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Αυτο που λες ισχυει και για...Νεους μουσικους ??? Προφανως...δεν εχεις ακουσει νεο βιολιστη να παιζει κλιμακες προσπαθωντας να πατησει τις νοτες... Οπως επισης και νεο τρομπετιστα...να ΨΑΧΝΕΙ να ...βρει τις νοτες.... ;D ;D Η μεγάλη πλάκα, είναι ότι έχω ακριβώς αυτό (τον τρομπετίστα). Τρία χρόνια μετά βέβαια (όσο είμαι στο παρόν σπίτι), έχει γίνει πολύ καλός ο μπαγάσας, αλλά το πρώτο χρόνο τα είδα ΟΛΑ. Βέβαια, να μη ξεχνάς τη λατρεία μου για το 4¨33 (τώρα ξέρες και σε τι οφείλεται). ;) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση