elavd Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Μόλις παρέλαβα ένα CD με photos που τράβηξε μια φίλη μου και είπα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες από αυτές (αφορούν στον Σάββατο 6 Μαΐου): "ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΑΤΣΑ??": "ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ": "JAM & ELAVD ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΟΝ HRD": "O YAMETH ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ... ROCKINGER": "ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΟΥΑΝ_Ζ": ROCKINGER FEVER: "ΚΑΙ ΤΑ ... SQUIER ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ!!!": "ΤΟ ΝΟΙΖ...ΦΛΕΓΕΤΑΙ": :D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Μόλις παρέλαβα ένα CD με photos που τράβηξε μια φίλη μου και είπα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες από αυτές (αφορούν στον Σάββατο 6 Μαΐου): "ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΑΤΣΑ??" ] :D:D:D Εαν δεν κανω λαθος... αυτος ο αλητηριος με τα σκουλαρικια ειναι ο chaostar...aς με διαψευσει παρακαλω!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Υπάρχουν και άλλοι NOIZ-άδες σε αυτή τη photo! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Οχι και αλιτηριος....μα γιατι...; Ατιμε Paparazzi!!!!!!!!! Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Εισαι...εισαι....εσυ τουλαχιστον εχεις μακρυ μαλλι.....εγω ο αμοιρος καραφλα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Εισαι...εισαι....εσυ τουλαχιστον εχεις μακρυ μαλλι.....εγω ο αμοιρος καραφλα!!!! Ναι ρε γαμώτο! Καλά πως την πάτησα εγώ έτσι?(καθένας με το κόλλημά του και ο apos με το ότι ο antouan ήταν μαλλιάς!) :lol: :lol: :lol: :lol: Πάνω αριστερά 3 playground (εγώ στη μέση και δεξιά ο vangelisorfas! :D :D ) Μόλις παρέλαβα ένα CD με photos που τράβηξε μια φίλη μου ΠΟΙΑ ΦΙΛΗ σου?????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: χε χε... :wink: http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Όχι αυτή που νομίζεις :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Α... καλά... :wink: http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 ANΩΜΑΛΕ ΑΝΤΡΑ.........ΘΕΟΣ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Αντουαν μπαινεις στο myspace;;; Καπου τα εχω δει αυτα τα οπισθια εγω! μμμμμμμμμ Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση