Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Δεν ήταν για φορολογική δήλωση εκεί αλλά για προπόνηση..... καλο! πολυ καλο! ;D (ρε verkaufe alles σου λεω.... ;D...τωρα που θα παρεις eurοs γιατι μετα....θα παρεις πετσετακια.... ;D... μη φοβασαι θα σε παρουμε συνεταιρο στο σουβλατζιδικο αν χρειαστει να παρεις το δρομο της ξενητιας..... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Πάλι μιλάς πολύ και δεν προσέχεις. Αντί για D βάλε S........ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos21_ Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Μπορειτε να μου πειτε τι να πω αν με παρουν τηλεφωνο απο το τελωνειο. Δε λεω στην χειροτερη να πληρωσω το ΦΠΑ . Αλλα τι να πω αν με ρωτησουν τιμη αγορας Τα 100 η τα 550? Επισης το ΦΠΑ Στην μυτιληνη ειναι 16% Εγω θα πληρωσω 23% η 16%? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Μπορειτε να μου πειτε τι να πω αν με παρουν τηλεφωνο απο το τελωνειο σιγα μη σε καλεσουν και σε γευμα.... ;D..ακου εκει τηλεφωνο... ;D μαζι με το δεμα,που θα στο φερει κουριερ στο σπιτι σου,θα σου ερθει,αν το δεμα δασμολογηθει και φορολογηθει , & μια ειδοποιηση που θα γραφει πανω τι πρεπει να πληρωσεις (αυτη η ειδοποιηση λεγεται ΔΙΑΣΑΦΗΣΗ) βαση αυτης θα δωσεις στον κουριερ τους φορους και δσσμους που σου αναλογουν, αν σου ερθει ...αλλη ειδοποιηση που θα σε καλει να πας στο τελωνειο με την αποδειξη του paypal εγω στη θεση σου θα την εκτυπωνα και θα τους την εδινα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 μαζι με το δεμα,που θα στο φερει κουριερ στο σπιτι σου, σιγά μην έρθει και κούριερ...είπαμε... μια και στο τελωνειο υπηρετουν δημοσιοι υπαλληλοι και μαλιστα Ελληνες οι οποιοι ως γνωστον ειναι αοκνοι,εργατικοτατοι,τυπικοτατοι και ενδελεχεις* και κανουν τα παντα για να υπηρετησουν με αυτοθυσια την πατριδα τους. ;D ;D ένα χαρτάκι από το ταχυδρομείο θα έρθει που θα λέει "ελάτε να παραλάβετε και να κρατάτε λεφτά (ΧΧΧ....ποσό) μαζί σας..." Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 εσυ μενεις σε χωριο Κυναιγυρε και δεν εχει Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ,στις πολεις τα δεματα με EXPRESS MAIL USPS τα φερνει ο κουριερ... ;D ολα τα δεματα που εχω παρει απο ΗΠΑ με EXPRESS MAIL USPS και δασμολογηθηκαν συνοδευονταν παντα απο διασαφηση και πληρωνα παντα τον κουριερ...ετσι απλα και αβασανιστα... ;D εσας δεν σας φορολογουν στο χωριο γιατι ειστε αγονη γραμμη... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 εσυ μενεις σε χωριο Κυναιγυρε και δεν εχει Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ,στις πολεις τα δεματα με EXPRESS MAIL USPS τα φερνει ο κουριερ... ;D Tα μικρά...για τα μεγάλα που βαριούνται, σου λένε πέρνα...τα δικά μου τα παραλαμβάνω στο Γέρακα. Δεν θέλω να βλέπει το χωριό τι αγοράζω...καταλαβαίνεις τώρα ;) 8) Να πώ και τη μαύρη αλήθεια...κανένα δέμα μου μέχρι τώρα δεν έχει περάσει τελωνείο (με την USPS) εκτός της Carvin που ήταν Fedexx βέβαια...Oπότε δεν επιμένω. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 εμενα επειδη θελουν να εχουν καπου να περασουν κανα δυο βραδια οταν γινουν Gastarbaiters μου τα φερνουν σπιτι και ειναι και ευγενεστατοι.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Πάλι μιλάς πολύ και δεν προσέχεις. Αντί για D βάλε S........ Τωρα το ειδα.....κατσε να το φκιαξω..... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Γελάτε καλά αλλά το κράτος καραδοκεί. Εδώ και δύο μέρες θυμήθηκε να αναζητήσει τιμολόγιο πριν 5 χρόνια, γιατί το προϊόν που πωλήθηκε το 2006, σύμφωνά με νόμο του 2010, δεν είχε την άδεια που έπρεπε να έχει σήμερα :) Να μαστε καλά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση