Προς το περιεχόμενο

Αγορά κιθάρας από ebay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ "ΤΑΡΑΞΕΙ " ΛΙΓΟ . ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ EBAY ΣΤΑ 550 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΕ EXPRESS MAIL USPS. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ. ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΘΕΣ. 100% FREEDBACK O TYPOS KAI ME 770 ΘΕΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ  ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ PAYPAL.ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ Ο SELLER NA ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣ Μ ΠΟΥΝΕ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

1) Διάβασε τους κανονισμούς του forum και μην γράφεις κεφαλαία. Καλώς ήρθες.

2) Άλλαξε φίλους.

3) Ο πωλητής δεν σου φταίει σε τίποτα, και θα συνεχίσει να έχει 100% feedback. Δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει τη νομοθεσία της κάθε χώρας.

4) Εάν σου ζητήσει απόδειξη Paypal το τελωνείο, στη χειρότερη θα πληρώσεις το νόμιμο 25%. Στη καλύτερη θα πληρώσεις 3 ευρώ. Για να έχεις μία τύχη να γίνει αυτό, ζήτα από το πωλητή να σου στείλει τη κιθάρα με ξεβιδωμένο μπράτσο (σαν parts δηλ).

5) Να εύχεσαι να ξαναγυρίσει το δολάριο στο 1,48 που ήταν πρίν 2 εβδομάδες.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ. ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΘΕΣ

Καταλαβαινεις βεβαια οτι εχεις ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ και μαλιστα το δηλωνεις σε ενα ΑΝΟΙΚΤΟ φορουμ (το οποιο μπορει και να διαβαζει καποιος απο το ΥΠΟΙΚ....)

.ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ Ο SELLER NA ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

και αυτος εχει παρανομησει μη στεναχωριεσαι...(και στις ΗΠΑ αν σε πιασουν να παρανομεις περι τα...οικονομικα σου κοβουν τον απαυτον σου δεν σε...ψηφιζουν οπως στην Ελλαδα... ;D) απλα εσενα τι σε κοφτει αφου εσυ ο ιδιος τον...εξωθησες στην παρανομια?

Διαβασε ΕΔΩ

http://www.noiz.gr/index.php?topic=170293.0

αν δεν σε καλυπτει αυτο,κατι αλλο ΔΕΝ μπορουμε να κανουμε.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Καταλαβαινεις βεβαια οτι εχεις ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ και μαλιστα το δηλωνεις σε ενα ΑΝΟΙΚΤΟ φορουμ (το οποιο μπορει και να διαβαζει καποιος απο το ΥΠΟΙΚ....)

Όχι απόλυτα...αλλά μπορούμε να παίξουμε με τις πιθανότητες. ;)

Από που ως που έχει παρανομήσει, από τη στιγμή που υπάρχει η Paypal χρέωση και εάν πληρώσει το νόμιμο τελωνείο?

ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ. ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ

αυτο αρκει,trust me.

στη Γερμανια αν η δηλωθησα αξια στο δεμα  ειναι χαμηλοτερη απο αυτη που βγαινει απο τον καθημερινο ελεγχο που κανουν στο ebay & paypal σε βαζουν να πληρωσεις 2 φορες την αξια της κιθαρας & τους δασμους & τον ΦΠΑ....(το εχω δει με τα ματακια μου να συμβαινει....)

Η αληθεια εινα οτι γι αυτο που εκανα μου το ειπανε και φιλοι αλλα το ειδα και σε πολλα ελληνικα forum να παρουσιαζουν σαν κατι απλο να δηλωθει χαμηλοτερη αξια. Πολλοι μαλιστα βαζουν gift. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Ελπιζω να μην παρουν πρεφα και δε θα το ξανα εκανα ποτε.

Η αληθεια εινα οτι γι αυτο που εκανα μου το ειπανε και φιλοι αλλα το ειδα και σε πολλα ελληνικα forum να παρουσιαζουν σαν κατι απλο να δηλωθει χαμηλοτερη αξια. Πολλοι μαλιστα βαζουν gift. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Ελπιζω να μην παρουν πρεφα και δε θα το ξανα εκανα ποτε.

Σε αμάξια, ελικόπτερα, υποβρύχια, πολεμικά αεροσκάφη, οικόπεδα, βίλες, η αναγραφή ως "gift" είναι αποδεκτή από το τελωνείο.

Για κιθάρα είναι κάρφωμα.

SF, ως συνήθως, κάνεις λάθος.......................στην υπογραφή σου.  ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

ΤΟ τελωνειο δεν αναγνωριζει "δωρα" και τετοια κολπα.

Δυσκολα θα τη γλυτωσεις παντως μια και στο τελωνειο υπηρετουν δημοσιοι υπαλληλοι και μαλιστα Ελληνες οι οποιοι ως γνωστον  ειναι αοκνοι,εργατικοτατοι,τυπικοτατοι και ενδελεχεις* και κανουν τα παντα για να υπηρετησουν με αυτοθυσια  την πατριδα τους. ;D ;D

*Προχθες ειχα παει στη εφορια για μιαν...υποθεση μου και ειδα πως ελεγχουν τις ...αποδειξεις...

"Γεια σας,με ειδοποιησατε να φερω τις αποδειξεις για ελεγχο"

"Α,τι ΩΡΑΙΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ειναι αυτο...!" (οντως ο φορολογουμενος ειχε βαλει τις αποδειξεις σε ενα ωραιο...κοκκινο χαρτοκουτο)

"Θελετε να το ανοιξω?"

"Μπα δεν χρειαζεται,δωστε μου τη λιστα και ειμαστε οκ.φερτε μου το εδω (το κουτι) να το υπογραψω....α.μη το χασετε ομως γιατι μπορει στα επομενα χρονια να σας το ζητησουμε ξανα...(ποσα χρονια δεν ξερω αλλα βλεπω τον παππου να πεθαινει και να του ζητανε το...κουτι)  "

οντως ο φορολογουμενος ειχε βαλει τις αποδειξεις σε ενα ωραιο...κοκκινο χαροκουτο"

(ποσα χρονια δεν ξερω αλλα βλεπω τον παππου να πεθαινει και να του ζητανε το...κουτι)

Δεν ήταν για φορολογική δήλωση εκεί αλλά για προπόνηση.....

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δεν ήταν για φορολογική δήλωση εκεί αλλά για προπόνηση.....

και μετά πήγε και από το πρώτο νεκροταφείο για να ολοκληρώσει τη μέρα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου