Προς το περιεχόμενο

Dropped C-Floyd Rose θέματα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το βρίσκεις σε οποιοδήποτε χρωματοπωλείο.

Πρέπει να κάνει περίπου 3€ το μπουκαλάκι. Μπορεί και λιγότερα.

Για να τις "λαδώσεις" ψέκασε σε μια μπατονέτα ώστε να έχεις τον έλεγχο του λαδιού που θα βάλεις (βασικά σπρέι είναι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά το ψυλλιάστηκα εγώ ότι δεν είναι music oriented, αλλά λάδι γενικής χρήσεως.

Σε μπατονέτα λες να βάλω?

Όχι σε πανί?

Mε τη μπατονέτα θα έχεις πιο πολύ ακρίβεια γιατί δε χριάζεται να περάσεις ολόκληρη τη βίδα.άσε που απλά βουτάς και καθαρίζεις.Είναι πιο εύκολο.

Εγώ στη θέση σου θα έβαζα όλες τις βίδες μέσα σε ένα πλαστικό ποτήρι και θα τα ψέκαζα με το wd-40. Άφησέ τα λίγη ώρα να φύγουν σκουριές κλπ και μετά σκούπισμα με ένα πανάκι. Το wd-40 θα το χαρακτήριζα περισσότερο καθαριστικό-συντηρητικό παρά λιπαντικό (όχι ότι δεν περιέχει έλαια απλά κυρίως απομακρύνει σκουριές).

And isn't it ironic, don't you think?

• Moderator

Εγώ στη θέση σου θα έβαζα όλες τις βίδες μέσα σε ένα πλαστικό ποτήρι και θα τα ψέκαζα με το wd-40. Άφησέ τα λίγη ώρα να φύγουν σκουριές κλπ και μετά σκούπισμα με ένα πανάκι. Το wd-40 θα το χαρακτήριζα περισσότερο καθαριστικό-συντηρητικό παρά λιπαντικό (όχι ότι δεν περιέχει έλαια απλά κυρίως απομακρύνει σκουριές).

Ακριβώς. Επίσης το WD40 είναι κατάλληλο για να ξεκολλήσεις τις "βίδες ύψους". Αν η γέφυρα είναι λίγο-πολύ οριζόντια και το μανίκι ίσιο, τότε αυτές είναι που πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να κατεβάσεις τις χορδές.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου