Προς το περιεχόμενο

Palm mute και Orange (Thunder 30)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η απορία μου είναι η εξής, εάν πέρα από τον πολύ καλό ήχο και τα πλεονεκτίματα που πιστεύω πως έχει ο συγκεκριμενος ενισχυτής σε πολλά μουσικα είδη, ξέρετε αν έχει κάποιο θέμα με ριφακια τύπου metalcore-in flames,killswich engage κλπ. και γενικότερα με palm mute; έχω την ετνύπωση ότι δεν ακουγονται αρκετα δεμένα και σφιχτα τα palm mute γενικα με τους orange.. περιγραφές λένε οτι το distortion του μοιάζει πολύ με αυτό του thunderverb(orange παλι)

καμία άποψη;

Έχει παίξει κανείς με τον συγκεκριμένο ενισχυτή, ή γνωρίζει σε ποιό μαγαζί μπορώ να τον δοκιμάσω; Ο Λογοθέτης που είναι αντιπρόσωπος της Orange δεν τον έχει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα ειναι οι Orange για palm mute!Βασικα "φυσανε" δεν ειναι απλα μια χαρα!Εχω εναν Orange Rockerverb50 και απλα μου τιναζει το κεφαλι στον αερα!Απλα πρεπει να δωσεις ενταση για να σου διξει την αξια του.Oi Orange ειναι τρομεροι ενισχυτες στο συνολο τους!

OrangeRocker50...Goblin!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου