gpiad Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 δυστυχως χαλασε το switch του rocktron metal planet που εχω, δηλαδη ποτε πιανει και ποτε με το ζορι κλεινει τελος παντων εδω και κανα μηνα με παιδευει ολο και πιο πολυ,το χω ενα χρονο και κατι μηνες και παιζω συνεχεια με αυτο...τι μπορω να κανω?να το παω απο εκει που το πηρα(Νακας)για να το στειλει σε καποιο εργαστηρι του?να το παω σε τεχνικο να κανει αντικατασταση?τι προτεινεται? :roll: υ.γ η εγγυηση εληξε :evil: http://i19.ebayimg.com/04/i/07/11/00/3a_2.JPG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brightoutside Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Δεν νομίζω ότι θα ήταν ότι καλύτερο να το πας στο Νάκα γιατί θα στο καθυστερήσει χωρίς λόγο και θα πληρώσεις παραπάνω άδικα.. Αν είναι μόνο το switch το πρόβλημα, είναι τόσο απλό που μπορείς να το αλλάξεις και μόνος σου ή να πας σε ένα ηλεκτρονικό της γειτονιάς να σου το αλλάξει. myspace.com/figurantinyesterdaysplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 εχουμε βεβαια στο site τον Jam & τον Toneless που σιγουρα θα σε εξυπηρετησουν :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 οκ αυτο νομιζω και γω για το Νακα,οποιος μπορει να με βοηθησει απο τα παιδια toneless,jam ασ'μου στειλει ενα pm να συννενοηθουμε,εγω θα ψαξω για ηλεκτρονικο για πιο γρηγορα και βλεπουμε,καταρα αυτα τα switch αν και στο akai και carl martin που εχω παλι τετοια δεν εχουν μασησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 εχουμε βεβαια στο site τον Jam & τον Toneless που σιγουρα θα σε εξυπηρετησουν :wink: O electritabs στο πηγάδι κατούρησε ??? :lol: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electrictabs Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 εχουμε βεβαια στο site τον Jam & τον Toneless που σιγουρα θα σε εξυπηρετησουν :wink: O electritabs στο πηγάδι κατούρησε ??? :lol: Ναι, γιατί δεν κρατιότανε μέχρι την τουαλέτα... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2006 Οκ παιδια το ανελαβε ο jam το θεμα!ευχαριστω! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση