Προς το περιεχόμενο

βλαβη σε πεταλι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δυστυχως χαλασε το switch του rocktron metal planet που εχω,

δηλαδη ποτε πιανει και ποτε με το ζορι κλεινει τελος παντων εδω και κανα

μηνα με παιδευει ολο και πιο πολυ,το χω ενα χρονο και κατι μηνες και παιζω συνεχεια με αυτο...τι μπορω να κανω?να το παω απο εκει που το πηρα(Νακας)για να το στειλει σε καποιο εργαστηρι του?να το παω σε τεχνικο να κανει αντικατασταση?τι προτεινεται? :roll:

υ.γ

η εγγυηση εληξε :evil:

http://i19.ebayimg.com/04/i/07/11/00/3a_2.JPG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω ότι θα ήταν ότι καλύτερο να το πας στο Νάκα γιατί θα στο καθυστερήσει χωρίς λόγο και θα πληρώσεις παραπάνω άδικα.. Αν είναι μόνο το switch το πρόβλημα, είναι τόσο απλό που μπορείς να το αλλάξεις και μόνος σου ή να πας σε ένα ηλεκτρονικό της γειτονιάς να σου το αλλάξει.

myspace.com/figurantinyesterdaysplay

εχουμε βεβαια στο site τον Jam & τον Toneless που σιγουρα θα σε εξυπηρετησουν :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

οκ αυτο νομιζω και γω για το Νακα,οποιος μπορει να με βοηθησει απο τα παιδια toneless,jam ασ'μου στειλει ενα pm να συννενοηθουμε,εγω θα ψαξω για ηλεκτρονικο για πιο γρηγορα και βλεπουμε,καταρα αυτα τα switch αν και στο akai και carl martin που εχω παλι τετοια δεν εχουν μασησει...

εχουμε βεβαια στο site τον Jam & τον Toneless που σιγουρα θα σε εξυπηρετησουν :wink:

O electritabs στο πηγάδι κατούρησε ??? :lol:

Ναι, γιατί δεν κρατιότανε μέχρι την τουαλέτα... :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου