Nestoras Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Είχα καιρό ν' ακούσω συνθετικά μεστό instrumental. (Από guitar heroes) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Πάντως και ο VAI φαίνεται να της δείχνει μεγάλο ρισπεχτ!Κρίμα που δεν την προλαβαμε να την δούμε με τον Jackson... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Καλοοοοοοοο το τσουπακι :-* :-* ;D ;D.....και τα παιζει και καλα... Πάντως και ο VAI φαίνεται να της δείχνει μεγάλο ρισπεχτ!Κρίμα που δεν την προλαβαμε να την δούμε με τον Jackson... Ελα ντε...κριμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlenderSmash Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Ενδιαφέρον, όμως εκεί στο 1:38 νιώθω ότι ακούω credits από παιχνίδι της Sega... Και μπλε νύχι πάνω σε Goldtopοειδές PRSικο με rosewood;; Θα μου πεις με τον Vai κάνει παρέα... TheGrooveChronicles - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Ενδιαφέρον, όμως εκεί στο 1:38 νιώθω ότι ακούω credits από παιχνίδι της Sega... Και μπλε νύχι πάνω σε Goldtopοειδές PRSικο με rosewood;; Θα μου πεις με τον Vai κάνει παρέα... Αυτό μου θυμίζει την κιθάρα σε αυτό... ;D Στο 1.12 :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Η κοπελια εχει επηρεαστει σαφεστατα απο τον Vai..αλλα παιζει μια χαρα!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Προσωπικα το ακουω πολυ ευχαριστα (εχει ποσταριστει 2-3 φορες και στο παρελθον). Η Οριανθη, αν την παρακολουθησετε και σε αλλα βιντεο (οσοι δεν την εχουν δει), εχει γκαζιαρικη και αρκετα μελωδικη αποψη στο παιξιμο. Και φυσικα ειναι και πολυ ευχαριστη παρουσια. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Ωραια συνεργασια....Η διαφορα κλασης και πλουραλισμου παντως φαινεται. Ο ηχος της Orianthiς ;) ομως μου αρεσε περισσοτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση