Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Καλή επιτυχία από εμένα στα παιδιά! Στο 0:11 και στο 0:25 Αισθάνθηκα μια υπερηφάνεια! ! πηγή:http://www.kozanilife.gr/2010-08-11-17-23-47/lifestyle/2255.html edit: Μπορεί να είμαι και σε λάθος κατηγορία. Οι αρμόδιοι ας πράξουν τα δέοντα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Καλή επιτυχία από εμένα στα παιδιά! Στο 0:11 και στο 0:25 Αισθάνθηκα μια υπερηφάνεια! ! ;D ;D και αργότερα ντε, και αργότερα! Καλή τύχη στα παιδιά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 και πολύ ωραίο κομμάτι www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Το κομματι σκιζει!Mη μασατε. Σε μερικα χρονια μπορει οι Jovi να σαπορταρουν εσας. Eτσι η αλλιως το ευχομαι παιδες. Καλή επιτυχία από εμένα στα παιδιά! Στο 0:11 και στο 0:25 Αισθάνθηκα μια υπερηφάνεια! Γιατι? ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ettore_M Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Συγχαρητηρια και απο μενα στα παιδια! Το κομματι ειναι τελειο! Ισως απο τα καλυτερα που εχω ακουσει τελευταια! Τρομερα φωνητικα, ωραιες κιθαρες, και.. τελικα καταπλητικο σαν συνολο! Σας λεω, επαθα πλακα! Καλη επιτυχια! :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Πολυ καλοι!Οντως ωραιο τραγουδι! Καλη επιτυχια παιδες! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 ;D ;D και αργότερα ντε, και αργότερα! Καλή τύχη στα παιδιά :) στο 1:53 μασάει τσίχλα ;D ;D +1 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 καλη επιτυχια παιδια! ;) προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου το κοματι A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Παιδες καλη τυχη και απο μενα! Αυτο που ειδα στο βιντεο περιεχει ακριβως (ή και παραπανω απο) αυτο που χρειαζεται σαν support σε ενα τετοιο event. :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Μπράβο σε όλους! Καλη επιτυχία στα παιδιά και ο παραγωγός να μη μασάει τσίχλα στα βίντεο... ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση