zappa Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Ανάμεσα στο 1ο & στο 2ο ήμουν, αλλά οι στίχοι: How does it feel To be on your own With no direction home Like a complete unknown Like a rolling stone? σε σημαδεύουν νομίζω και είναι πάντα επίκαιροι www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 ...Μαίων... Πόσων.... ;D Πως θα μάθουμε πιο ψήφησε ο καθένας; rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Ψήφισα το ballad of a thin man. Είναι τοσα πολλά τ' αριστουργήματα που τι ν' αφήσω έξω. Το I want you, Father of night-father of day ή αυτό? Μήπως ξαναψηφίσω γιατί μου αρέσει και το Like a rolling stone το ίδιο. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Aυτό μπορείτε να το δείτε από Ελλάδα? Πολύ ενδιαφέρον και γνωστό ντοκυμαντέρ: Bob Dylan - 1966 to 1978 - After The Crash [Full DVD] To κανάλι αυτό στο Youtube έχει επίσημα και άλλα ντοκυμαντέρ για Keith Richards, Hendrix, Zeppelin και άλλoυς. (Επίσης, δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά σε μερικές Eυρωπαϊκές χώρες είναι διαθέσιμη πλέον από Youtube η δωρεάν ή και με ενοικίαση θέαση κινηματογραφικών ταινιών, ύστερα από περίπου 9 μήνες που το ξεκίνησαν στην Αμερική.) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Χρόνια πολλά και από μένα στον τελευταίο (κυριολεκτικά) ζωντανό μύθο του ροκ. Συγνώμη όμως, αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω ένα (1) τραγούδι του Dylan. Αδύνατον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Χρόνια πολλά και από μένα στον τελευταίο (κυριολεκτικά) ζωντανό μύθο του ροκ. Sprinsgteen ? Bowie ? Stones ? Υποδεέστεροι μπορεί αλλά σαφώς μύθοι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Ψήφισα το ballad of a thin man. Είναι τοσα πολλά τ' αριστουργήματα που τι ν' αφήσω έξω. Ακριβώς ;) Do you, Mister Jones ? rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Να μην ξεχασουμε και τους δυο εναπομειναντες WHO ..Roger Dartley & Pete Townsend . Real rock n' roll heroes + .ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΦΑΜΙΛΛΟΙ ΤΟΥ BOB με μεγαλο συνθετικο εργο και οχι μονον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Επειδή Dylan original στο youtube δεν πολυπαίζει, ιδού και μια πολύ ωραία διασκευή ενός αγαπημένου μου κομματιού από τα σχετικά πρόσφατα: Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 No need to think twice Dont think twice its alright αποντος του ballad of Hollis Brown Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση