Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Χρόνια πολλά και στα δύο παιδιά! Εγώ μιας και είμαι πιό mainstream (δηλαδή πέρα από το στίχο θέλω ν' ακούω και ωραίες φωνές) ψήφησα το knocking on heaven's door που έχει ειπωθεί από πολλούς άλλους και ιδιαίτερα μου άρεσε στο The Secret Policeman's Ball από allstar μπάντα με Bob Geldof, Bono, Sting, Peter Gabriel, Jeff Beck και φυσικά την εκτέλεση από Randy Crawford, Eric Clapton & David Sanborn. Για μένα ο Bob ανήκει στους τραγουδοποιούς όπως οι Τσιτσάνης, Leonard Cohen, που όταν πιάσει τα τραγούδια τους κάποιος σοβαρός εκτελεστής απογειώνονται. Τι τo θέλανε το τραγούδι... ;D Υ.Γ. Το ξέρω τι θ' ακούσω τώρα περι απόδοσης κι αισθήματος και μπουρου μπούρου... αλλά την άποψη μου λέω κι εγώ σαν παιδάκι. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Sprinsgteen ? Bowie ? Stones ? Υποδεέστεροι μπορεί αλλά σαφώς μύθοι. Θεωρώ ότι ο Dylan έχει πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από τους δύο πρώτους. Παρ' όλο που τους λατρεύω και τους δύο και ίσως να τους έχω ακούσει περισσότερο και από τον κ. Dylan., δεν είμαι σίγουρος αν θα τους έβαζα στην κατηγορία των "μύθων". Ας μην το τραβήξουμε όμως αυτό και χαλάσουμε το thread. ;D Οι Stones είναι σίγουρα στην κατηγορία των "μύθων", αλλά είναι μπάντα. Εγώ αναφέρθηκα (αν και δεν το έγραψα...) σε μεμονωμένο καλλιτέχνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
moutzaheadin Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Ουτε εγω μπορεσα να επιλεξω ενα απο τα 2-3 καλυτερα μου. Ετσι επελεξα το τεταρτο κατα σειρα για outsider. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 --> One more cup of coffee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 --> One more cup of coffee Και πίστευα ότι ήταν μόνο δικό μου αγαπημένο αυτό ! :P :) (ήταν το πρώτο τραγούδι που έβγαλα "ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΙ" ;D ;D) Ψήφισα Like a rolling stone για αυτόν ακριβώς τον λόγο : Στάλθηκε από: zappa Ανάμεσα στο 1ο & στο 2ο ήμουν, αλλά οι στίχοι: How does it feel To be on your own With no direction home Like a complete unknown Like a rolling stone? σε σημαδεύουν νομίζω και είναι πάντα επίκαιροι ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Don't think twice για προσωπικους λογους αν και θα μπορουσα να βαλω τη μιση λιστα plus μερικα ακομα.Το συγκεκριμενο το εχει παιξει πολυ ομορφα και ο Gallagher(και ενα καρο αλλοι βεβαια). Ο Dylan νομιζω οτι ειναι απο εκεινους που τα κομματια του τα τραγουδουν καλυτερα οι αλλοι παρα ο ιδιος.Παρ ολα αυτα και σαν τραγουδιστης εχει επηρεασει πολυ κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Ballad of a thin man Hurricane like a rolling stone αλλά δε θα ψηφίσω ένα. Πάω να βάλω κανένα Nashville skyline. ΥΓ: Χρόνια Πολλά :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Girl From the North Country μονο εγω το ψηφισα.... ;D δεν ειναι ο μεγαλυτερος μυθος (υπαρχουν αρκετοι ισαξιοι του και ζωντανοι και νεκροι) αλλα ενας απο τους μεγαλυτερους σαφως και ειναι. παραμενει Ο εξωφρενικοτερος στιχουργος ever φυσικα και ναι προτιμω να τραγουδαει (τραγουδαει... ;D...λεμε τωρα) ο ΙΔΙΟΣ τα τραγουδια του . www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Τη φωνή του δεν την αλλάζω με τίποτα. Πιστεύω πως κανένας δεν μπορεί να τραγουδήσει Ντίλαν καλύτερα από τον... Ντίλαν. Αυτή η ιδιάζουσα χροιά της φωνής του διαχρονικού αγοριού-αλητάκου που σου δημιουργεί την εντύπωση ενός αειθαλή Τομ Σώγιερ είναι αναντικατάστατη. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Αυτή η ιδιάζουσα χροιά της φωνής του διαχρονικού αγοριού-αλητάκου που σου δημιουργεί την εντύπωση ενός αειθαλή Τομ Σώγιερ είναι αναντικατάστατη. +1000...από τις καλύτερες παρομοιώσεις που έχω διαβάσει για τον Dylan. Όσο για το αγαπημένο μου κομμάτι,ψήφισα το Hurricane,λόγω έλλειψης του αγαπημένου μου:"Most of the time".Απίστευτοι στίχοι (τι σπάνιο για Dylan ::) ),που το νόημά τους δε βρίσκεται σε αυτά που περιγράφουν όσο σε αυτά που υπονοούν: "Most Of The Time" Most of the time I'm clear focused all around Most of the time I can keep both feet on the ground I can follow the path I can read the sign Stay right with it when the road unwinds I can handle whatever I stumble upon I don't even notice she's gone Most of the time. Most of the time it's well understood Most of the time I wouldn't change it if I could I can make it all match up I can hold my own I can deal with the situation right down to the bone I can survive and I can endure And I don't even think about her Most of the time. Most of the time my head is on straight Most of the time I'm strong enough not to hate I don't build up illusion 'til it makes me sick I ain't afraid of confusion no matter how thick I can smile in the face of mankind Don't even remember what her lips felt like on mine Most of the time. Most of the time she ain't even in my mind I wouldn't know her if I saw her She's that far behind Most of the time I can even be sure If she was ever with me Or if I was ever with her Most of the time I'm halfway content Most of the time I know exactly where it went I don't cheat on myself I don't run and hide Hide from the feelings that are buried inside I don't compromise and I don't pretend I don't even care if I ever see her again Most of the time. https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση