audiokostas Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Ξέρω ότι είναι λίγο κάπως το thread και δεν μου πολυαρέσουν αυτού του είδους (έχω και κανα δύο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στο μυαλό μου για το είδος, αλλά άστο). Δεν θα το διαβάσει ποτέ και δεν πολυέχει (το thread) νόημα ύπαρξης. Αλλά για τον Πελώριο (και λίγα λέω) Dylan, μια εξαίρεση θα την κάνω και απλώς θα το ανοίξω για να του πω (στα 70 του πλέον χρόνια), Χρόνια Πολλά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 + 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Ναι ,και άφησε την καλύτερη του δουλειά για το τέλος Θεωρώ το παραπάνω δίσκο μια από τις καλύτερες δουλείες στα χρόνια που τρέχουν δίπλα μας Αναπολώντας όμως αυτά που τερμάτισαν rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Τελικά μου ήταν πολύ δύσκολο να σταχυολογήσω μια ντουζίνα αγαπημένα μου τραγούδια του. Το δικό σας είναι μέσα σε αυτά; Ψηφίστε στον παραπάνω πίνακα.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Λείπει το αγαπημένο μου άλμπουμ και συνεπώς απέχω από την ψηφοφορία. Έδιτ: Τώρα είδα ότι έχεις βάλει το shelter from the storm αλλά πρέπει να μπουν τουλάχιστον δυο ακόμη. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Ψήφησα ... αν και θα ήθελα περισσότερες απο μία επιλογές www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Ψήφησα ... αν και θα ήθελα περισσότερες απο μία επιλογές Και γω. Δεν ξέρω πως γίνεται. :-[ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 μοντουλάτορας σου λέει μετά ... δε πειράζει άστο έτσι , θα έχει πιο πολύ σασπένς www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Ναι, να δούμε εμείς οι 20 τι αποτέλεσμα θα φέρουμε :P Ασε που και πολλαπλή επιλογή να είχαμε, πάλι θα θέλαμε κι άλλες ψήφους. Ίσως θα χε ενδιαφέρον για τους φίλους της μουσικής του να κάνουμε ψηφοφορία "Ποιό κομμάτι δεν σας αρέσει καθόλου;" Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Άσε μας ρε ωδείο πρωί πρωί 8) που θέλεις ν'αγαπήσουμε μόνο ένα απ'αυτά ;D... Ίσως θα ήταν ευκολότερο να ψηφίζαμε ποιό κομμάτι του Μπομπ μας αρέσει απο εκτέλεση ΑΛΛΟΥ καλλιτέχνη... :-\ Χρόνια μας ;D πολλά μαν...ε, διδυμάκι κι εγώ...Μαίων που λένε οι γλυκές και καλοπροαίρετες ψυχές... ;) ;D The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση