gvour Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Είναι χειρουργική... Καυτηριάσεις κλπ κλπ... ΔΕΝ την βάζω συχνά... Ένα 10λεπτο πριν το live και χάνεις την αφή σου. Δεν θα χεις πρόβλημα στο παίξιμο. Μηπως ειναι λιγο επικινδυνο για καμμια μολυνση επειδη νεκρωνει εστω και για ενα διαστημα την περιοχη?Εννοω την επαφη πληγης και χορδων(αν εχει σπασει η φουσκα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 ΦΟΥΣΚΑ..το θεμα! Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Ωραία εγώ γιατρός δεν είμαι αλλά είμαι νοσηλευτής. Θα σου προτείνω να πάς σε ένα φαρμακείο να πάρεις μία αλοιφή ,αφού πρώτα εξηγήσεις στο φαρμακοποιό τι ακριβώς σου συμβαίνει, να μη παίξεις για μια δύο μέρες καθόλου και μετά δε θα έχεις πρόβλημα. Έχω πάθει το ίδιο στις αρχές όταν ξεκίνησα κιθάρα και μόνο η ξεκούραση απο το παίξιμο με βοήθησε να φύγει η φουσκάλα σε 2-3 μέρες. Οπότε σε περίπτωση που δεν έχεις τόσο χρόνο απλά να πάς σε ένα φαρμακείο :) Δεν έχει και τίποτα το σοβαρό στο κάτω κάτω :P Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Ωραία εγώ γιατρός δεν είμαι αλλά είμαι νοσηλευτής. Θα σου προτείνω να πάς σε ένα φαρμακείο να πάρεις μία αλοιφή ,αφού πρώτα εξηγήσεις στο φαρμακοποιό τι ακριβώς σου συμβαίνει, να μη παίξεις για μια δύο μέρες καθόλου και μετά δε θα έχεις πρόβλημα. Πολυ σωστο .... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση