sergei Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 καλησπέρα... ένα νέο τραγουδάκι απο μένα... enjoy (και πείτε και κανα σχόλιο, καλό η κακό ) https://www.facebook.com/destroear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 ωραιος sergei ;) μου άρεσε.... αρκετά μπορώ να πω....... και η φωνη καλή. μου θυμησες την indie φαση μου ;D γράφε man ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Γαμώ τις παραγωγές (εννοώ ενορχήστρωση-σύνθεση)! Μόνος σου έγραψες, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sergei Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 ευχαριστώ παιδιά, για τα καλά σας λόγια. ναι το έχω γράψει μόνος μου, εκτός απο τους στίχους όπου είχα βοήθεια απο φίλους. https://www.facebook.com/destroear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Δεν μου άρεσε, αλλά αν είχα δισκογραφική εταιρία (σε εποχή που οι δίσκοι πουλούσαν) θα σ΄υπέγραφα. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Δεν μου άρεσε, αλλά αν είχα δισκογραφική εταιρία (σε εποχή που οι δίσκοι πουλούσαν) θα σ΄υπέγραφα. ;) Γιατί? Γιατί είσαι μεγαλόψυχος? Ωραίο promotion θα του έκανες.... 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Γιατί? Γιατί είσαι μεγαλόψυχος? Ωραίο promotion θα του έκανες.... 8) 1)Mα αυτό που κάνει, το κάνει καλά. ;) 2)Αν υπέγραφα - εξέδιδα αυτά που μ' αρέσουν, το πιθανότερο (μάλλον μετά βεβαιότητας) η εταιρία δεν θα είχε μεγάλη διάρκεια ζωής. :D Θα σε προσελάμβανα για το promo. :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sergei Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 μιλάς με γρίφους νέστορα ;D το σχόλιο σου θα μπορούσα να το εκλάβω απο πολύ κακό, έως μέτριο προς σχετικά καλό επειδή όμως ούτε δισκογραφική έχεις, ούτε οι δίσκοι πουλάνε, θα το εκλάβω ως πολύ κακό ;D https://www.facebook.com/destroear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 2)Αν υπέγραφα - εξέδιδα αυτά που μ' αρέσουν, το πιθανότερο (μάλλον μετά βεβαιότητας) η εταιρία δεν θα είχε μεγάλη διάρκεια ζωής. :D Θα σε προσελάμβανα για το promo. :) Δεν αναλαμβάνω απαισιόδοξους... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 μιλάς με γρίφους νέστορα ;D το σχόλιο σου θα μπορούσα να το εκλάβω απο πολύ κακό, έως μέτριο προς σχετικά καλό επειδή όμως ούτε δισκογραφική έχεις, ούτε οι δίσκοι πουλάνε, θα το εκλάβω ως πολύ κακό ;D Δεν μου αρέσουν και οι Nickelback π.χ. αλλά ένας που έχει ακούσει μουσική λίγο παραπάνω από το μέσο όρο, θα καταλάβαινε ότι εδώ κάτι τρέχει. Και ένας έμπειρος scouter θα παρακαλούσε να τους εντάξει στην εταιρία του. Για ξανασκέψου και βγάλε το σωστό συμπερασμα του σχολίου μου. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση