Προς το περιεχόμενο

GeorgeKam - η συμμετοχη μου σε διαγωνισμούς κιθάρας

GeorgeKam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιώργη ,έχεις φάει γκολ από τα αποδυτήρια πολλά .

Δεν είσαι ένα σπουδαίο ταλέντο,όπως ξεκίνησε 1 φίλος σου το κακό

Δεν χρειάζεσαι τη γνώμη κανενός από εδώ μέσα ,οι περισσότεροι είναι μεγαλύτεροί σου ,ηλικιακά και ξοφλημένοι +το γεγονός ότι έίμαστε και χαιρέκακοι

Δεν χρειάζεται να ρωτάς τη γνώμη ανθρώπων που δεν ασχολούνται με το είδος μουσικής που παίζεις ,γιατί απλά δε τη γουστάρουν πολλοί από μας

Δε χρειάζεται να βγάζεις στη φόρα συναισθήματα -ερωτικά-γιατί οι περισσότεροι από μας ,έχουμε ξεχάσει τι είναι αυτά .

Τέλος Γιώργο,είσαι μικρός ,για να ζητάς την άποψη αρτηριοσκληρωμένων ιεροεξεταστών σα και μας

Γιώργο παίξε μπάλλα ,μόνος σου ,μακριά από μας ,κανε ,ότι πιστεύεεις ,κάποια στιγμή κάποιοι άλλοι ,καλύτεροι από μας και περισσότερο ,εσύ ο ίδιος ,θα καταφέρεις να κάνεις κριτική για τον εαυτό σου .

Σίγουρα ,όμως ,όχι εμείς οι παρόντες ..................που πήραμε ΚΑΙ  φιλοσοφική παιδεία ,αλλά προτιμούμε τη πρακτική πλευρά της ζωής ..................

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Άκουσα καμμιά 10ριά entries και μου άρεσε πραγματικά μόνο ένα.  ;D

Όχι, δεν ήταν του george (χωρίς να λέω οτι του george ήταν κακό, μακάρι να είχα κι εγώ τόσο γρήγορα δάχτυλα...).

Θα μπορούσε όμως να ήταν καλύτερο...να είχε κάποιο θέμα, καλύτερο ήχο και καλύτερη αντιμετώπιση στο τελευταίο ήπιο μέρος του κομματιού.

Πιστεύω πάντως ότι το ταλέντο στον george υπάρχει και με το παραπάνω.

Είναι νέος, έχει δρόμο μπροστά του.

Σε αυτόν τον δρόμο χρειάζεται εκτός των άλλων και μιά δόση σεμνότητας και ταπεινότητας.

• Moderator

Σε αυτόν τον δρόμο χρειάζεται εκτός των άλλων και μιά δόση σεμνότητας και ταπεινότητας.

Σωστά μιλάς Longshadow!!!! Σε πέτυχα τώρα, δεν μπορείς να πεις :D

Aυτό που λέει ο συμφορουμίτης για την γρήγορη πένα είναι αλήθεια.Και τι εννοώ.Στο alt pickιng είναι σχετικά εύκολο να φτάσεις αστρικές ταχύτητες δοκιμάζοντας τυχαία και ανεβάζοντας ταχύτητα μέχρι τα δάχτυλα του αριστερού και η πένα στο δεξί να ''σμίξουν''.Το δύσκολο είναι να παίξεις στις μεσσαίες ταχύτητες και να διατηρηθεί αυτή η συνοχή και ροή στο παίξιμο.Πάω στοίχημα ότι και ο Γιώργος θα έχει πρόβλημα αν το δοκιμάσει.

:o  :o

Φίλε μου θα με συγχωρέσεις αλλά αυτό είναι από τις μεγαλύτερες κοτσάνες που έχω διαβάσει εδώ μέσα...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ''ξυρίζοντας'' με alt. picking και ''οποιον πάρει ο χάρος'' θα έχεις δυσκολίες να παίξεις το ίδιο ακριβώς σε μεσαίες ταχύτητες για τον απλούστατο λόγο ότι ΚΑΙ στις αστρονομικές ταχύτητες το παίζεις....ΛΑΘΟΣ! Δηλαδή, επειδή (νομίζεις ότι) σου ''έκατσε'' στο γρήγορο θα το παίξεις το ίδιο σωστά και αργά? Το παίζεις λάθος και γρήγορα, έτσι απλά....η πένα θα χτυπάει περισσότερες/λιγότερες φορές την χορδή από όσο χρειάζεται, ούτε note definition, ούτε ''τονικές'' ούτε καν ''μουσική αξία (στο μέτρο)'' δεν έχει εν τέλει.

-ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ο παίχτης να μπορεί να παίξει μια κλίμακα (ή καλύτερα ένα sequence) ΣΩΣΤΑ στα 10 και στα 100 bpm και να MHN μπορεί στα 40-50. ΠΟΤΕ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.Αλλιώς νομίζει ότι μπορεί και το παίζει Λ-Α-Θ-Ο-Σ.

(Οπότε και πρέπει να γυρίσει στην αργή ταχύτητα και να ανέβει σιγά-σιγά με μετρονόμο ώστε να το παίζει σωστά και καθαρά και το κυριοτερο στον χρόνο...)

Στην αρχη πιστευα οτι εχεις τεχνικη και οχι μουσικοτητα τωρα μπορω να πω οτι δεν εχεις ουτε το πρωτο. Εχεις ΜΟΝΟ γρηγορη πενα τιποτα αλλο.

Eδώ οι γρήγορες πένεεεεεεεεεεες

Παίζει δεκατα έκτα στα στα 666bpm πάρτε κόσμεεεεε  ;D

220px-TenaciousDInThePickOfDestinySoundtrack.jpg

Πάντως επειδή πολλοί έχουν βαλθεί να προστατέψουν τον OP και να τον βάλουνε στο δρόμο το σωστό έχοντας αγνότατες διαθέσεις, άμμιλα κ.τ.λ. εντάξει ρε παιδιά...Έχετε σκεφτεί ότι ο ΟP είναι ένας νέος που γουστάρει shreddi-ες (shredderίστικο στυλ όπως αυτό που παίζανε ΟΛΟΙ οι shredders των 80's) παρά αυτό το μοντέρνο rock-metal-funk-ξέρω και εγώ τι άλλο- fusion που παίζουν οι μοντέρνοι?

Άντε τώρα, είχατε και στο...χωριό σας Govan  ;D

Eντάξει πέρα από την πλάκα, τα ποστ που έχουν καλοπροαίρετα σχόλια και παραινέσεις φαίνονται, ενώ αυτά που εμπεριέχουν μιζέρια επίσης φαίνονται...

Υ.Γ. ΑΣΤΟΧΗ η σύγκριση George Kam με Pappaduci - ο ένας πιτσιρίκος με 80's προσανατολισμό και ο άλλος εππαγγελματίας με πιο πολλά χρόνια στην πλάτη του και με πιο έμπειρο και μοντέρνο παίξιμο (και καλύτερο εξοπλισμό αν και δεν έχει σημασία) δεν τίθεται θέμα ότι είναι πολύ πιο προχωρημένος (απίστευτος) παίχτης...αλλά άμα είναι να κάνουμε τέτοιες συγκρίσεις ας συγκρίνουμε τον δεύτερο με τον Petrucci και εμείς οι υπόλοιποι να γυρίσουμε στα σπιτάκια μας....

:o  :o

Φίλε μου θα με συγχωρέσεις αλλά αυτό είναι από τις μεγαλύτερες κοτσάνες που έχω διαβάσει εδώ μέσα...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ''ξυρίζοντας'' με alt. picking και ''οποιον πάρει ο χάρος'' θα έχεις δυσκολίες να παίξεις το ίδιο ακριβώς σε μεσαίες ταχύτητες για τον απλούστατο λόγο ότι ΚΑΙ στις αστρονομικές ταχύτητες το παίζεις....ΛΑΘΟΣ! 

Για αυτό και είπα να δοκιμάσει να παίξει κάτι πιο αργό στο σημείο που πρέπει να παιχτεί η νότα alt picking αλλά όχι τέρμα ταχύτητα.Εγώ τον είδα να φουλάρει συνεχώς και στο κάτω κάτω έχει ειπωθεί και άλλες φορές εδώ στο φόρουμ.Στα υπεργήγορα σημεία και στα πολύ αργά όλοι είμαστε μάστορες.Στα μεσσαία και λίγο πάνω από τα μεσσαία χωλαίνουμε.Εγώ τον είδα να παίζει πολύ αργα σημεία και φιλαρίσματα σε υπερταχύτητα.Ας κάνει αυτό που είπα και εγώ θα του ρίχνω δάφνες και λουλούδια στα λάιβ του.

Αλλά εσύ έχεις την ικανότητα να διακρίνεις τη μιζέρια μέσα από τον γραπτό λόγο οπότε παω πάσο, τι να κάνω και γω ο άμοιρος και αθώος. Απορώ πως στον Papaducci δεν έβγαλα μιζέρια και την έβγαλα στον γιώργο.Τι πράματα αυτά βρε αδερφέ...Περίεργα...

Τέλος πάντων εγώ δεν έχω διάθεση να χαντακώσω το παιδί και ούτε θεωρώ είμαι καλύτερος από αυτόν στην τεχνική.Επίσης χτες το βράδυ ΑΦΟΥ έγραψα το ποστ έκατσα και διάβασα όλο το θρεντ  (από τη 2η σελίδα και μετά) περί ''Θεωρείται μεγάλο ταλέντο'' και ακόμα και όταν έπαιρνε τον λόγο ο γιώργος προσωπικά έβλεπα μία αυθάδεια και ''σας σκίζω όλους νοοτροπία'' ενώ ο ίδιος αποφάσισε να εκθέσει τον εαυτό του στην κριτική του φόρουμ.Οκ, από δω και στο εξής δεν κριτικάρω κανέναν...Ακόμα και τη γνώμη σου να πεις κάποιος θα βρεθεί να μπορεί να μαντέψει την ηλικία σου (τον αύγουστο κλείνω τα 22 φίλε μου που ρώτησες) και να βγάλει συμπέρασμα ότι είσαι μίζερος και μπλα μπλα μπλα...

Ο γιώργος θα αποφασίσει ποιες κριτικές θα δεχτεί στο κάτω κάτω ;)

Αλλά εσύ έχεις την ικανότητα να διακρίνεις τη μιζέρια μέσα από τον γραπτό λόγο οπότε παω πάσο, τι να κάνω και γω ο άμοιρος και αθώος. Απορώ πως στον Papaducci δεν έβγαλα μιζέρια και την έβγαλα στον γιώργο.Τι πράματα αυτά βρε αδερφέ...Περίεργα...

Δεν πήγαινε σε σένα αυτό το σχόλιο περί μιζέριας, ούτε π.χ. στον warmick player. Έχετε την άποψή σας και πολύ καλά κάνετε.Αν είναι δυνατόν να χαρακτηρίσω κάποιον έτσι επειδή διαφωνεί σε αυτό που πιστεύω εγώ ή επειδή είπε την άποψή του (ειδικά εφόσον εκφράζεται κόσμια και ευγενικά). Σε ποιον πάει η μιζέρια φαίνεται, γιατί ξέρεις ότι αυτά που γράφουμε εδώ ''μένουν'' (''τα γραπτά μένουν'' που λέμε...) και ο καθε επισκέπτης ή χρήστης που θα διαβάσει αυτό το θέμα αύριο, μεθάυριο ή σε 10 χρόνια θα βγάλει τα συμπεράσματά του.

Απλά ξανασκέψου αυτό που είπα παραπάνω, ότι ο OP μπορεί να μην γουστάρει αυτό το καινούργιο rock-funk-metal-fusion που παίζει π.χ. ο Papaducci αλλά το 80's metal shredding style, που άλλωστε και εσένα σε κόβω για metal fan περισσότερο, και λογικά και αγαπημένοι σου κιθαρίστες θα έχουν παρόμοιο στυλ με το στυλ που προσπαθεί να παίξει ο OP υποθέτω...

Όσον αφορά αυτό με τις ταχύτητες, ξαναλέω πως προσωπικά αν ακούω κάποιον και αυτό που παίζει σε μεγάλη ταχύτητα είναι διαυγές, καθαρό και ακούγεται σωστά στο μέτρο, τότε αποκλείεται να μην μπορεί να το παίξει σε μεσαία ταχύτητα -γιατί φαίνεται ότι το έχει δουλέψει και στο αργό και στο μέτριο για να φτάσει σε μεγάλη ταχύτητα να το παίζει καλά.

Εξακολουθώ δηλαδή να διαφωνώ σε αυτό που λες οτι ''στα υπεργρήγορα και στα πολύ αργα σημεία όλοι είμαστε μάστορες''. Εγώ προσωπικά τουλάχιστον ξέρω ότι  κάτι μπορώ να το παίξω σωστά π.χ. μεχρι το 48 και από κει και πέρα για να πάω στο 100 πρέπει να πάω πρώτα στο 49...

Δεν πήγαινε σε σένα αυτό το σχόλιο περί μιζέριας, ούτε π.χ. στον warmick player. Έχετε την άποψή σας και πολύ καλά κάνετε.Αν είναι δυνατόν να χαρακτηρίσω κάποιον έτσι επειδή διαφωνεί σε αυτό που πιστεύω εγώ ή επειδή είπε την άποψή του (ειδικά εφόσον εκφράζεται κόσμια και ευγενικά).

Οκ παρεξήγησις ελύθη :D

Αυτό με την ταχύτητα συνέβη σε μένα.Έπιασα τα 120 bpm αλλά αν προσπαθούσα να κατέβω στα 80 πχ παίζοντας τις ίδιες αξίες το δεξί χέρι δεν πήγαινε.Τότε άρχισα από την αρχή.Εγώ πάντως περιμένω και άλλη δουλειά από το Γιώργο ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου