Προς το περιεχόμενο

GeorgeKam - η συμμετοχη μου σε διαγωνισμούς κιθάρας

GeorgeKam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισης χωσε και κανα legato,arpeggio, string skipping γιατι αν δεις τον αλλον τον παπαντουτσι τον χαιδεψανε ολοι ενω σε σενα τα χωνουν επειδη σε ειδαν μικρο :-)

Δεν χαιδεψαμε κανεναν.....απλα του παπαντουτσι ειναι ολα πολυ περισοτερο προσεγμενα...και αυτα που παιζει (ποικιλια τεχνικης) και ο ηχος του και ολα....ατυχης η συγκριση....ακου χαιδεψαμε...απλα βλεπουμε τη διαφορα.

Οριστε και η διαφορα για να τελειωνουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

''Επισης θελω να ευχαριστησω την κοπελα μου Βασιλικουλα.Χωρις αυτην δεν θα ειχε νοημα ζωη μου.Την αγαπαω τερμα!απειρο + απειρο + απειρο και τις μπαλες!!''

Ωραιο πραμα ρε τα νιατα!

Ολη σου η ζωη μια κιθαρα και μια Βασιλικουλα!

Γεια σου ρε Γιωργαρα γιγαντα!

Περιμενουμε βιντεο Vas Kam,να κανει μασαζ στα χερακια σου και ν αρχιζεις τ αρπετζια!

Να δεις για ποτε θα κερδισεις τους διαγωνισμοι... ;D

Να ζησουν οι ρωτευμενοι! ;)

Αρκετος κοσμος πιστευει οτι για να κρινεις καποιον πρεπει να εισαι καλυτερος του η σχετικος με το αντικειμενο. Αυτο μπορει να ισχυει σε καποιους τομεις πχ στην πολιτικη ας πουμε. Ομως δεν εχει καμια σχεση αυτη η λογικη με τη μουσικη. Ειναι δικο μου θεμα αν κατι με συγκινει ή με κανει να βαριεμαι.

Το γεγονος λοιπον οτι για μενα αυτο το παιξιμο του παιδιου ειναι σε πολυ ανωριμο σταδιο ειναι η αποψη μου και η αισθητικη μου. Αν το βαλω να το ακουσει η γιαγια μου και μου πει ''αα τι ωραιο που ειναι'' θα της την πεσετε επειδη δεν ξερει να παιζει ΚΑΝ κιθαρα αλλα ειπε οτι ειναι ωραιο?!??? Συνεπως η λογικη δειξε μας εσυ τι κανεις για να δουμε αν αυτος που εκρινες σε παταει κατω δεν εχει καμια μα καμια βαση σαν λογικη στον χωρο της μουσικης.

Απαντησα πολυ συγκεκριμενα (αερολογω?!λολ) και ειπα εχει παρα πολυ γρηγορη πενα αλλα μεχρι εκει. Ουτε τις φωνες τις αρμονιας ακουει να κινουνται ουτε τιποτα εχει στο μυαλο του στανταρε πραγματα και τα αμολαει.

Τελος θα πω κατι απλο.

Για να μαθει κανεις να εχει γρηγορη πενα αρκουν δυο χρονια φοβερης δουλειας.

Για να μαθει κανεις να παιζει με την αρμονια σε ολο το βαθος της θελει ποολλααα χρονιαα φοβερης δουλειας.

Κανε μια γυρα στο γιουτουμπ και δες ποσοι πιτσιρικαδες παιζουν ετσι τοσο γρηγορα..μετα τσεκαρε ποσοι παιζουν με την αρμονια.. μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι.

Τα συμπερασματα δικα σας.

Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??

Aυτό που λέει ο συμφορουμίτης για την γρήγορη πένα είναι αλήθεια.Και τι εννοώ.Στο alt pickιng είναι σχετικά εύκολο να φτάσεις αστρικές ταχύτητες δοκιμάζοντας τυχαία και ανεβάζοντας ταχύτητα μέχρι τα δάχτυλα του αριστερού και η πένα στο δεξί να ''σμίξουν''.Το δύσκολο είναι να παίξεις στις μεσσαίες ταχύτητες και να διατηρηθεί αυτή η συνοχή και ροή στο παίξιμο.Πάω στοίχημα ότι και ο Γιώργος θα έχει πρόβλημα αν το δοκιμάσει.

Μπορω να κατανοησω οτι ειναι ενα ελευθερο forum και μπορουμε να λεμε οτι θελουμε...αλλα ΔΕΝ μπορουμε να βαζουμε λογια στο στομα του αλλου...

Τα περι κλιμακων που μαλλον εμενα στοχευε ηταν απλα κατι που μ αρεσε στο κομματι και το ανεφερα...Λες οτι κραζουμε...εγω σου λεω οτι Δεν κραζουμε απλα κανουμε σχολια τα οποια θα βοηθησουν το παιδι να παει παρακατω...τεχνικη εχει αλλα φρασεις ΔΕΝ ΕΧΕΙ....το να παιζει τις κλιμακες απλα εμενα δεν μου λεει τιποτα!!!!και εγω το κανω και παιζω μπασο!!!!θες να παρω το μπασο να αρχισω να παιζω κλιμακες στο 180 να δεις ποσο ασχημα θα ακουστει?δηλαδη αυτο με το παιζω στο 200 ογδοα εχει καταντησει σουπα...παιξε στα 200 ογδοα αλλα να αποσκοπει καπου...να εχει μια αρχη να εχει ενα τελος και να εχει μια θεση μια στο κομματι...Μην το κανεις απλα επειδη μπορεις να το κανεις....

Πολύ σωστός ο μπασσίστας μας.Ο καθένας που έχει λιγάκι καλή τεχνική μπορεί να βγάλει μια παπατζιά και να την παίξει,σιγά τα ωά. Το θέμα είναι να βγαίνουν ωραίες φράσεις και η τεχνική να χρησιμοποιείται ως κερασάκι στην τούρτα.Εξάλλου όλοι στην τεχνική μπορούμε να γίνουμε βιρτουόζοι αν θέλουμε και λιώσουμε στο practice (αλλά θυμηθείτε πάντα θα εμφανιστεί κάποιος ιάπωνας που θα το κάνει καλύτερα ;D) και στο κάτω κάτω ο διαγωνισμός δε είναι αγώνας τεχνικής και ταχύτητας.

Τώρα στα καθέκαστα,ο γιώργος ΔΕΝ είναι σε καλό δρόμο.Το παίξιμό του είναι πολύ μπακαλίστικο και στα γρήγορα σημεία του βγαίνουν αρκετές τζούφιες.Οι κλίμακες που χρησιμοποίησε δείχνουν μια γνώση αλλά ο καθένας ανοίγει το guitar scales μαθαίνει και τις παίζει οπότε ούτε εδώ δεν παίζει κάτι το εξαιρετικό.Η σύνθεση είναι φτωχή προβλέψιμη και μονότονη.Αργό σημειο-σρεντ-αργο και φτού από την αρχή.

Ειπώθηκε παραπάνω ότι μιλάμε λες και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και αν θέλουμε να κρίνουμε να κάνουμε ένα βίντεο στο οποίο θα παίζουμε καλύτερα από τον ΟΡ. Από τις πιο άστοχες απόψεις που ακούστηκαν εδώ μέσα.Αν ήταν έτσι τότε ο Τόνυ αμπάσσι θα είναι ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο επειδή κανείς δεν μπορεί να παίξει το Wave of babies καλύτερα από αυτόν.έλεος.Ρώτα τον αμπάσσι αν μπορεί να παίξει petrucci ή μαλμστην...Φαύλος κύκλος.

Προς τον γιώργο τώρα.Παίξε πιο αργά και περιεκτικά.Δώσε σημασία στη φράση και όχι στην τεχνική.Και πανω απ όλα θέλει και μια ταπεινότητα.Μπήκες στο φόρουμ ώς ταλέντο στη κιθάρα.Ταλέντο σύμφωνα με ποιον?Την κοπέλα σου?Παίζει κιθάρα?Δεν ξέρεις τι παιχταράδες υπάρχουν στο φόρουμ εδώ.'οχι μόνο σε περνάνε αλλά σε τρώνε και για πρωινό.Χωρίς να θέλω να σε μειώσω.ότι είπα το λέω από εμεπιρία γιατί εκεί πυ είσουν εσύ ήμουν και γω.Μετά είδα έναν εδώ στα γιάννενα που μου είπε δεν του άρεσε το βιμπράτο μου και σκάλωσα.Τι λέει αυτό?Πάντα υπάρχουν καλύτεροι από εμας...Αυτά.

ΥΓ...Εγώ ψήνομαι για cacophony πάντως.Αν θέλεις όταν πάρω την ιμπανεζούλα το καλοκαίρι στείλε μου πιο κομμάτι θες να παίξουμε και πάμε!

Μικρέ τα έσπασες !!!  Ωραία chops και πολύ καλά bends !!!! Έχεις πολύ επιθετικό παίξιμο, οπότε χτίσε πάνω σε αυτό το ύφος σου...

+1 από μένα  ;D ;D

Όχι άλλα μινόρε...

Ρε σεις έλεος..Μου θυμίζετε τον αλέφαντο που κρίνει τους πάντες με μεγάλη αυστηρότητα ενώ ο ίδιος δεν έχει πετύχει τίποτα στην καριέρα του.Για να έχεις δικαίωμα να κρίνεις αυστηρά κάποιον πρέπει να έχεις πετύχει κάτι ο ίδιος.

Εμένα μου άρεσε πολύ όλο το σύνολο που έπαιξε.Σίγουρα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αλλά το παιδί δεν είπε πουθενά οτι είναι ο καλύτερος κιθαρίστας.Απλά πόσταρε τη συμμετοχή του.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου