Προς το περιεχόμενο

GeorgeKam - η συμμετοχη μου σε διαγωνισμούς κιθάρας

GeorgeKam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην αρχη πιστευα οτι εχεις τεχνικη και οχι μουσικοτητα τωρα μπορω να πω οτι δεν εχεις ουτε το πρωτο. Εχεις ΜΟΝΟ γρηγορη πενα τιποτα αλλο. Και εννοειται πως αυτο δεν ειναι εφοδιο για κατι παραπανω!! Ας σταματησει η καραμελα του στυλ ''οποιος παιζει γρηγορα ειναι πολλα υποσχομενος''. Οποιος ακουσει προσεκτικα ποσο ασχετα ακουγονται μεταξυ τους τα μπουρμπουληθραρε με τα bends και ποσο στημενες ειναι αυτες οι φρασεις θα καταλαβει.

Λυπαμαι αλλα ενω εχουν προηγηθει αλλα δυο θεματα δικα σου λεγοντας οτι καταλαβαινεις αυτα που σου λεμε εξακολουθεις στο ιδιο μοτιβο.

Θα ήθελα να σε δώ να δοκιμάζεις στο ίδιο backing track ένα δικό σου improvisation για να δώσεις στο φίλο να καταλάβει τι ακριβώς θες να πείς και για να δώσεις και σε μένα να καταλάβω τί εννοείς οταν λές τεχνική και μουσικότητα...

Γιατι έχω την εντύπωση οτι απλά αερολογείς χωρίς καμία ουσία...

Να αναμείνουμε λοιπόν για μια δική σου προσπάθεια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!

ακομα και ο jason becker να ποσταρε κατι σε αυτο το φορουμ θα τον κραζανε.

Ο αλλος μου αρεσει που αναλυει και το τι κλιμακες παιζεις χωρις να ακουσω εναν τους να μιλαει για το τελειο alternate picking που εχεις.

Να δω εναν σας μωρε απο οσους απαντησατε αρνητικα να ανεβοκατεβει εστω και μια κλιμακα με απλο alternate picking χτυπωντας ΟΛΕΣ ομως τις χορδες (inside-outside)

Τεσπα! Συνεχισε φιλε μου να παιζεις με παθος και αν περασεις καμια φορα απο Θεσ/νικη στειλε να συναντηθουμε να παιξουμε μαζι κανα cacophony γιατι στα 34 μου χρονια ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ καποιον να μπορει να με ακολουθησει σε κατι τετοιο και το εχω αχτι.

Μονο να ακουω σχολια ασχετων ξερω. (ξερεις, τα γνωστα με τις μπουρμπουληθρες)

Επισης χωσε και κανα legato,arpeggio, string skipping γιατι αν δεις τον αλλον τον παπαντουτσι τον χαιδεψανε ολοι ενω σε σενα τα χωνουν επειδη σε ειδαν μικρο :-)

Ηταν καλυτερο απο τα αλλα που εχεις ανεβασει. Απλως αυτο που σου λεμε ολοι, οτι δηλαδη δεν πρεπει να στηριζεσαι μονο στην ταχυτητα αποδεικνυεται στο τελευταιο μερος οπου φαινεται οτι πελαγωνεις λιγο και δεν ξερεις τι να κανεις.Anyway, αυτο που ειδα ειναι οτι εισαι σε καλο δρομο.  ;)

Μπραβο φιλαρακο φωτια της εβαλες!! Πολυ τσαμπουκαλεμενο παιξιμο, αριστο bending (οχι τουρουτουτουουουουου μισο τονο πανω απο την target note οπως κανουν οι περισσοτεροι), ωραιο βιμπρατο, πολυ καλη φρασεολογια και οχι απλα ανεβοκατεβασμα κλιμακων μιας και σωστα τελειωνες τις φρασεις, και οι νοτες στα τελειωματα ηταν "μεσα" στο κομματι, και τελος,  αριστο υφος για το συγκεκριμενο backing track. Το μονο που μου ελειψε ηταν λιγο delay στην κιθαρα εκει που ηρεμει το κομματι, θα εδινε πολυ ατμοσφαιρα! Ακουσα πεντατονικες, ακουσα diminished, ακουσα frygian dominant(μαλλον) και ματζορε, τι αλλο θελουν πια??? ;D

Πολυ ωραιος και μη μασας!

πολύ ωραίο παίξιμο και εντυπωσιακή τεχνική! Θα προτιμούσα κι εγώ ένα άλλο κλείσιμο (υποκειμενικά το λέω)

να πω και την παρατηρηση μου, αφου λες οτι θα το στειλεις σε διαγωνισμό.

η κιθάρα σου είναι λίγο ξεκούρδιστη μάλλον, και δεν ξέρω αν θα μετρήσει αρνητικά αυτό. Το συγκεκριμένο βίντεο θα στείλεις? Δες στο 1:20

καλήε επιτυχία!

a classic player now...

Ο αλλος μου αρεσει που αναλυει και το τι κλιμακες παιζεις χωρις να ακουσω εναν τους να μιλαει για το τελειο alternate picking που εχεις.

Να δω εναν σας μωρε απο οσους απαντησατε αρνητικα να ανεβοκατεβει εστω και μια κλιμακα με απλο alternate picking χτυπωντας ΟΛΕΣ ομως τις χορδες (inside-outside)

Μπορω να κατανοησω οτι ειναι ενα ελευθερο forum και μπορουμε να λεμε οτι θελουμε...αλλα ΔΕΝ μπορουμε να βαζουμε λογια στο στομα του αλλου...

Τα περι κλιμακων που μαλλον εμενα στοχευε ηταν απλα κατι που μ αρεσε στο κομματι και το ανεφερα...Λες οτι κραζουμε...εγω σου λεω οτι Δεν κραζουμε απλα κανουμε σχολια τα οποια θα βοηθησουν το παιδι να παει παρακατω...τεχνικη εχει αλλα φρασεις ΔΕΝ ΕΧΕΙ....το να παιζει τις κλιμακες απλα εμενα δεν μου λεει τιποτα!!!!και εγω το κανω και παιζω μπασο!!!!θες να παρω το μπασο να αρχισω να παιζω κλιμακες στο 180 να δεις ποσο ασχημα θα ακουστει?δηλαδη αυτο με το παιζω στο 200 ογδοα εχει καταντησει σουπα...παιξε στα 200 ογδοα αλλα να αποσκοπει καπου...να εχει μια αρχη να εχει ενα τελος και να εχει μια θεση μια στο κομματι...Μην το κανεις απλα επειδη μπορεις να το κανεις....

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

Εγώ απλά θέλω να πω ότι ο παπαντούτσι βγάζει πιο καθαρό ήχο και ακούγεται πιο ευχάριστα σε αντίθεση με τον δικό σου η εκτέλεση άμα δεν είχε τόσο βρώμικο ήχο ίσως ήταν καλύτερη

επιπλέον αυτο το backing track μπορεί να αξιοποιηθεί πολύ ωραία αλλά άμα βγάλεις μια καλύτερη έκδοση δεν σε φοβάμαι.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου