GeorgeKam Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Power of strings - George Kam solo Η ελληνικη συμμετοχη μου στο διεθνες διαγωνισμο κιθαρας του Mr.Jor.Παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας,θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως.Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Ο διεθνής διαγωνισμός Του διεθνούς διαγωνισμού Το(ν) διεθνή διαγωνισμό Διεθνή διαγωνισμέ Οι διεθνείς διαγωνισμοί Των διεθνών διαγωνισμών Τους διεθνείς διαγωνισμούς Διεθνείς διαγωνισμοί Συγγνώμη αλλά δεν άντεξα. Όσον αφορά το μουσικό του θέματος, ωραία τεχνική. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Moυ άρεσε πάρα πολύ το παίξιμο σου και η τεχνική σου.Το κλείσιμο πάλι δεν ήταν αυτό που περίμενα να δώ μετά απο όλο αυτό το οργασμικό παίξιμο. Θα προτιμούσα κάτι πιό μελωδικό χωρίς τόσες παύσεις. Πάντως γενικά ήταν πολύ όμορφο :) Καλή επιτυχία :) Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Το κλείσιμο πάλι δεν ήταν αυτό που περίμενα να δώ μετά απο όλο αυτό το οργασμικό παίξιμο. Θα προτιμούσα κάτι πιό μελωδικό χωρίς τόσες παύσεις. Τα ιδια...τεχνικα εισαι σε καλο επιπεδο αλλα το φραζαρισμα σου ειναι φτωχο....ειναι λιγο βαρετο και ανουσιο να ανεβοκατεβαινεις απλα κλιμακες...οταν το καταλαβεις αυτο θα ανεβεις και επιπεδο σαν μουσικος... το κλεισιμο σου δεν ητανε καλο καθως επαιζες τρεις νοτες σε καθε φρασεις χωρις καποια ιδιαιτερη χρονικη τοποθετηση...μ αρεσε που επαιξες τον μιξολυδιο υφεση 9 υφεση 13 και μ αρεσε πολυ το τελευταιο λικ...βασικα το τελευταιο λικ ειναι το καλυτερο σημειο του κομματιου.. I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Φιλε μου μου αρεσες πολυ,μπραβο σου! Ειναι καλυτερο απ τα αλλα που ειχες ανεβασει. Ωραια σηκωματα,ωραιο νευρο και επιθετικοτητα. Νομιζω οτι πρεπει να σε κρινουμε με βαση το backin track το οποιο σηκωνει ''ανεβοκατεβασμα'' κλιμακων,και με βαση αυτο, ησουν πολυ καλος! Προχωρα! Καλη επιτυχια! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Ο διεθνής διαγωνισμός Του διεθνούς διαγωνισμού Το(ν) διεθνή διαγωνισμό Διεθνή διαγωνισμέ Οι διεθνείς διαγωνισμοί Των διεθνών διαγωνισμών Τους διεθνείς διαγωνισμούς Διεθνείς διαγωνισμοί Συγγνώμη αλλά δεν άντεξα. Πωπω εγώ το έβαλα λάθος στον τίτλο αντιγράφοντας κατευθείαν από το ποστ του Γιώργου και ούτε που το πρόσεξα ! :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Καλή επιτυχία! άσχετο, το βίντεο είναι λίγο θολό. Πρόσεχε τα αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeKam Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Ευχαριστω πολυ για ολα τα σχολια.Οσον αφορα την ποιοτητα του βιντεο εχετε δικιο και το γνωριζω,απλα "no money no honey:)Με ενα κινητο το εχω τραβηξει και λεφτα δεν υπαρχουν πολλα αφου δεν ξερω τι να πρωτοπληρωσω τις βενζινες,τον οδοντιατρο,τις προβες,τις χορδες,παλι καλα που μενω στους δικους μου και εχω ενα σπιτι και ενα πιατο φαγητο ,τους ευχαριστω και τους αγαπαω για ολα οσα εχουν κανει.Προσπαθησα να δανειστω αλλα δεν ειναι οτι πιο ευκολο να σου δωσει ο αλλος μια ψηφιακη.Επισης συμφωνω σε αυτο που λεει ο Freerock1974 ενατι 2011 και σε ενα τετοιου ειδους διαγωνισμο το backing track σηκωνει πολλα πραγματα.Σιγουρα μπορει να υπαρχουν καλυτερες εκτελεσεις αλλα αυτη ηταν η δικια μου προσπαθεια και ελπιζω να σας αρεσε εστω και λιγο.:)Καλη επιτυχια σε ολους οσους λαβανε η θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeKam Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Ευχαριστω πολυ για ολα τα σχολια.Οσον αφορα την ποιοτητα του βιντεο εχετε δικιο και το γνωριζω,απλα "no money no honey:)Με ενα κινητο το εχω τραβηξει και λεφτα δεν υπαρχουν πολλα αφου δεν ξερω τι να πρωτοπληρωσω τις βενζινες,τον οδοντιατρο,τις προβες,τις χορδες,παλι καλα που μενω στους δικους μου και εχω ενα σπιτι και ενα πιατο φαγητο ,τους ευχαριστω και τους αγαπαω για ολα οσα εχουν κανει.Προσπαθησα να δανειστω αλλα δεν ειναι οτι πιο ευκολο να σου δωσει ο αλλος μια ψηφιακη.Επισης συμφωνω σε αυτο που λεει ο Freerock1974 ενατι 2011 και σε ενα τετοιου ειδους διαγωνισμο το backing track σηκωνει πολλα πραγματα.Σιγουρα μπορει να υπαρχουν καλυτερες εκτελεσεις αλλα αυτη ηταν η δικια μου προσπαθεια και ελπιζω να σας αρεσε εστω και λιγο.:)Καλη επιτυχια σε ολους οσους λαβανε η θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Ευχαριστω. Επισης θελω να ευχαριστησω την κοπελα μου Βασιλικουλα.Χωρις αυτην δεν θα ειχε νοημα ζωη μου.Την αγαπαω τερμα!απειρο + απειρο + απειρο και τις μπαλες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Στην αρχη πιστευα οτι εχεις τεχνικη και οχι μουσικοτητα τωρα μπορω να πω οτι δεν εχεις ουτε το πρωτο. Εχεις ΜΟΝΟ γρηγορη πενα τιποτα αλλο. Και εννοειται πως αυτο δεν ειναι εφοδιο για κατι παραπανω!! Ας σταματησει η καραμελα του στυλ ''οποιος παιζει γρηγορα ειναι πολλα υποσχομενος''. Οποιος ακουσει προσεκτικα ποσο ασχετα ακουγονται μεταξυ τους τα μπουρμπουληθραρε με τα bends και ποσο στημενες ειναι αυτες οι φρασεις θα καταλαβει. Λυπαμαι αλλα ενω εχουν προηγηθει αλλα δυο θεματα δικα σου λεγοντας οτι καταλαβαινεις αυτα που σου λεμε εξακολουθεις στο ιδιο μοτιβο. Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση