Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Μόλις το άκουσα. Πολύ ωραίος, «τραγανός» ήχος, ωραιότατα τα μεσαία του... Μανόλο μπράβο, πολύ καλή επιλογή ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Μόλις το άκουσα. Πολύ ωραίος, «τραγανός» ήχος, ωραιότατα τα μεσαία του... Μανόλο μπράβο, πολύ καλή επιλογή ;) Να'σαι καλά αρχηγέ... Και ευχαριστώ που δεν σχολιάζεις το απαίσιο παίξιμο... ??? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Να'σαι καλά αρχηγέ... Και ευχαριστώ που δεν σχολιάζεις το απαίσιο παίξιμο... ??? Έλα βρε τι λες τώρα... :D Επίσης ήθελα να σου πω ότι το μπασάκι έχει πολύ ωραία «παρουσία» και θα κάτσει πολύ όμορφα μέσα στην μπάντα σου. Τώρα που το ξανά ακούω μου κάνει και λίγο Musicman στην χροιά του. Μην σου πω ότι μου έβαλες... ιδέες ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Έλα βρε τι λες τώρα... :D Επίσης ήθελα να σου πω ότι το μπασάκι έχει πολύ ωραία «παρουσία» και θα κάτσει πολύ όμορφα μέσα στην μπάντα σου. Τώρα που το ξανά ακούω μου κάνει και λίγο Musicman στην χροιά του. Μην σου πω ότι μου έβαλες... ιδέες ;D Πάντως μετά από 2-3 live που έκανα έδενε υπέροχα στη μίξη... Για 600 ευρώ σκέψου το... Αν και εσένα μάλλον θα σου αρέσει το SR700... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση