Προς το περιεχόμενο

Ο τουρισμος και οι ΤΡΕΛΛΟΙ...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσδιόρισε το κοντά...

Αμάν ρε άνθρωπε... που να σε ρωτήσει κάποιος που είναι η τουαλέττα... μέχρι να του πεις θα έχει τελειώσει η διαφήμιση.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Πληροφοριακα..εκλεισα για τον Αυγουστο στη ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (πανακριβη χωρα ) Ελσινκι- Ταλλιν  με ...πολυτελες κρουαζεροπλοιο (breakfast included) 40 euros για ΔΥΟ ατομα με επιστροφη......!(προκειται για την πλεον τουριστικη γραμμη της βορειας Ευρωπης με 15 εκ.επιβατες το χρονο....δεν μιλαμε για αγονη γραμμη.....)

Έχω πάει δύο τρεις φορές εκεί πάνω- και Τάλλιν και Ελσίνκι- οι τιμές στην Φινλανδία μου φάνηκαν προς το νορμάλ. Ας πούμε ότι τα «ξίδια» ήταν τσιμπημένα αλλά για άλλους λόγους...  

Το Ελσίνκι δε, είναι η μεγάλη μου λατρεία  ;)

all this has happened before and will happen again

.και γ@μώ τις παρέες θα έχεις...όλοι οι υπέργηροι βορειοευρωπαίοι...στα ΚΑΠΗ είπες θα πάς διακοπές?

ρε στουρνε...απλα θα περασουμε απεναντι στο Ταλλιν (που μαμει και δερνει) και θα ξαναγυρισουμε στο Ελσινκι (που μαμει και δερνει) τωρα αν στο 2ωρο μου κατσει και καμμια παμπλουτη 80αρα Γερμανιδα που θα λιμπιστει το γραμμωμενο,ατριχο και μελαμψο κορμι μου δεν θα πω και οχι..απο το να δουλευωβιομηχανικος εργατης  και η γυναικα μου καθαριστρια οπως το 60% των Ελληνων σε κανα χρονο  στη Γερμανια για 200 ευρω/μηνα, προτιμω να την αραζω στη Βιλλαρα της στο Κιελο (ποσο θα ζησει η κολογρια ε?ποσο θα ζησει?)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ρε στουρνε...απλα θα περασουμε απεναντι στο Ταλλιν (που μαμει και δερνει) και θα ξαναγυρισουμε στο Ελσινκι (που μαμει και δερνει) τωρα αν στο 2ωρο μου κατσει και καμμια παμπλουτη 80αρα Γερμανιδα που θα λιμπιστει το γραμμωμενο,ατριχο και μελαμψο κορμι μου δεν θα πω και οχι..απο το να δουλευωβιομηχανικος εργατης  και η γυναικα μου καθαριστρια οπως το 60% των Ελληνων σε κανα χρονο  στη Γερμανια για 200 ευρω/μηνα, προτιμω να την αραζω στη Βιλλαρα της στο Κιελο (ποσο θα ζησει η κολογρια ε?ποσο θα ζησει?)

το ήξερα ότι κάποιο σχέδιο έχεις... ;) ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

ρε στουρνε...απλα θα περασουμε απεναντι στο Ταλλιν (που μαμει και δερνει) και θα ξαναγυρισουμε στο Ελσινκι (που μαμει και δερνει) τωρα αν στο 2ωρο μου κατσει και καμμια παμπλουτη 80αρα Γερμανιδα που θα λιμπιστει το γραμμωμενο,ατριχο και μελαμψο κορμι μου δεν θα πω και οχι..απο το να δουλευωβιομηχανικος εργατης  και η γυναικα μου καθαριστρια οπως το 60% των Ελληνων σε κανα χρονο  στη Γερμανια για 200 ευρω/μηνα, προτιμω να την αραζω στη Βιλλαρα της στο Κιελο (ποσο θα ζησει η κολογρια ε?ποσο θα ζησει?)

Superfunk

Gigolo

Superstar

Συναλλαγές με (80άρες)

InfluenSir!

• Moderator

Νομίζω ότι βρήκα την λύση για να βγούμε από την κρίση: Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ενεργοποιήσουμε τα δύο «κρυφά όπλα» της Ελληνικής οικονομίας...  ;D

Θα ξαμολήσουμε SF και Nestora σε όλα τα κοσμικά θέρετρα- Κάννες, Γκστάαντ, κλπ- και αυτοί κάνοντας χρήση της... γοητείας τους θα προσεγγίζουν (πάμπλουτες) υπέργηρες κυρίες, με απώτερο σκοπό να τις πείθουν να δώσουν το κάτι τις τους, προς σωτηρία της... γριάς πατρίδας.  ;)

Σας λέω είναι... σιγουράκι το πλάνο. Αν μάλιστα ο Nestor Apos αρχίσει να τους τραγουδάει... μιλάμε όχι μόνο σωθήκαμε, αλλά θα λύσουμε το πρόβλημα της πατρίδας για... 82 γενιές  ;D

all this has happened before and will happen again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου