trolley Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Είσαι του Παπακωσταντίνου?... Το ενδιαφέρον μου είναι αμιγώς αρχαιολογικό. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Το ενδιαφέρον μου είναι αμιγώς αρχαιολογικό. Προσδιόρισε το κοντά... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Προσδιόρισε το κοντά... Αμάν ρε άνθρωπε... που να σε ρωτήσει κάποιος που είναι η τουαλέττα... μέχρι να του πεις θα έχει τελειώσει η διαφήμιση. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Voila monsieur... http://www.customshop.gr/?page_id=36 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Πληροφοριακα..εκλεισα για τον Αυγουστο στη ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (πανακριβη χωρα ) Ελσινκι- Ταλλιν με ...πολυτελες κρουαζεροπλοιο (breakfast included) 40 euros για ΔΥΟ ατομα με επιστροφη......!(προκειται για την πλεον τουριστικη γραμμη της βορειας Ευρωπης με 15 εκ.επιβατες το χρονο....δεν μιλαμε για αγονη γραμμη.....) Έχω πάει δύο τρεις φορές εκεί πάνω- και Τάλλιν και Ελσίνκι- οι τιμές στην Φινλανδία μου φάνηκαν προς το νορμάλ. Ας πούμε ότι τα «ξίδια» ήταν τσιμπημένα αλλά για άλλους λόγους... Το Ελσίνκι δε, είναι η μεγάλη μου λατρεία ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 .και γ@μώ τις παρέες θα έχεις...όλοι οι υπέργηροι βορειοευρωπαίοι...στα ΚΑΠΗ είπες θα πάς διακοπές? ρε στουρνε...απλα θα περασουμε απεναντι στο Ταλλιν (που μαμει και δερνει) και θα ξαναγυρισουμε στο Ελσινκι (που μαμει και δερνει) τωρα αν στο 2ωρο μου κατσει και καμμια παμπλουτη 80αρα Γερμανιδα που θα λιμπιστει το γραμμωμενο,ατριχο και μελαμψο κορμι μου δεν θα πω και οχι..απο το να δουλευωβιομηχανικος εργατης και η γυναικα μου καθαριστρια οπως το 60% των Ελληνων σε κανα χρονο στη Γερμανια για 200 ευρω/μηνα, προτιμω να την αραζω στη Βιλλαρα της στο Κιελο (ποσο θα ζησει η κολογρια ε?ποσο θα ζησει?) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 ρε στουρνε...απλα θα περασουμε απεναντι στο Ταλλιν (που μαμει και δερνει) και θα ξαναγυρισουμε στο Ελσινκι (που μαμει και δερνει) τωρα αν στο 2ωρο μου κατσει και καμμια παμπλουτη 80αρα Γερμανιδα που θα λιμπιστει το γραμμωμενο,ατριχο και μελαμψο κορμι μου δεν θα πω και οχι..απο το να δουλευωβιομηχανικος εργατης και η γυναικα μου καθαριστρια οπως το 60% των Ελληνων σε κανα χρονο στη Γερμανια για 200 ευρω/μηνα, προτιμω να την αραζω στη Βιλλαρα της στο Κιελο (ποσο θα ζησει η κολογρια ε?ποσο θα ζησει?) το ήξερα ότι κάποιο σχέδιο έχεις... ;) ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 ρε στουρνε...απλα θα περασουμε απεναντι στο Ταλλιν (που μαμει και δερνει) και θα ξαναγυρισουμε στο Ελσινκι (που μαμει και δερνει) τωρα αν στο 2ωρο μου κατσει και καμμια παμπλουτη 80αρα Γερμανιδα που θα λιμπιστει το γραμμωμενο,ατριχο και μελαμψο κορμι μου δεν θα πω και οχι..απο το να δουλευωβιομηχανικος εργατης και η γυναικα μου καθαριστρια οπως το 60% των Ελληνων σε κανα χρονο στη Γερμανια για 200 ευρω/μηνα, προτιμω να την αραζω στη Βιλλαρα της στο Κιελο (ποσο θα ζησει η κολογρια ε?ποσο θα ζησει?) Superfunk Gigolo Superstar Συναλλαγές με (80άρες) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Νομίζω ότι βρήκα την λύση για να βγούμε από την κρίση: Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ενεργοποιήσουμε τα δύο «κρυφά όπλα» της Ελληνικής οικονομίας... ;D Θα ξαμολήσουμε SF και Nestora σε όλα τα κοσμικά θέρετρα- Κάννες, Γκστάαντ, κλπ- και αυτοί κάνοντας χρήση της... γοητείας τους θα προσεγγίζουν (πάμπλουτες) υπέργηρες κυρίες, με απώτερο σκοπό να τις πείθουν να δώσουν το κάτι τις τους, προς σωτηρία της... γριάς πατρίδας. ;) Σας λέω είναι... σιγουράκι το πλάνο. Αν μάλιστα ο Nestor Apos αρχίσει να τους τραγουδάει... μιλάμε όχι μόνο σωθήκαμε, αλλά θα λύσουμε το πρόβλημα της πατρίδας για... 82 γενιές ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Αν μάλιστα ο Nestor Apos αρχίσει να τους τραγουδάει... Κάποιος του έχει μιλήσει για τον ξαφνικό θάνατο. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση