Superfunk Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 SF δεν είναι ακριβώς έτσι... η τέλε δεν είναι απλά μια στρατο χωρίς τρέμολο...το ξέρεις αυτό. Έχει πιο έντονο σκάσιμο και πιο κομπρεσαρισμένο ήχο από τον πιο ακουστικό ήχο μιας στράτο. ναι μωρε...στις λεπτομερειες θα κολλησουμε τωρα... ;D...εδω πρεπει να τον πεισουμε για τα ΒΑΣΙΚΑ πρωτα......μετα τον αρχιζω εγω και σε σεμιναριο για τα brass/steel saddles αν θελει.... ;D αυτο που θελουμε να του πουμε ειναι οτι αν καποιος δεν μπορει να παιξει τα ΠΑΝΤΑ με μια τελε ή μια στρατ σιγουρα ΔΕΝ φταιει η τελε ή η στρατ.... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Θα σας πω εγώ για τι κάνει η.....τηλέ ;D (φωτό) ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
flatliner Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 και η tele περισσότερο sustain απο την strato λόγω γέφυρας, σωστά δεν λέω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Να το θέσουμε αλλιώς. Όταν ακούω τη λέξη 'τέλε' δεν μου έρχεται η country απαραίτητα στο μυαλό, αλλά όταν ακούω τη λέξη country μου έρχεται πολύ εύκολα η τέλε από δίπλα :) :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 αυστηρά για county η κιθάρα ;D YouTube - Broadcast Yourself :P Φυσικά και δεν είναι για Κάντρι ΜΟΝΟ, η Τέλε... Μπορείς να παίξεις τα πάντα... Αρκεί να μπορείς ;) Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DAK Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 tele= τα παντα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crazycondor Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Γεια χαρά σε όλους. Συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα, αλλά ενώ είχα αποφασίσει να αγοράσω την Squier CV telecustom, λόγω μνημονίου το budget ψαλιδίστηκε :'( Με το διαθέσιμο λοιπόν budget βρίσκομαι ανάμεσα στις Squier Standard Telecaster και Squier VM Custom II, και θα ήθελα τη γνώμη σας. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα δοκιμής οπότε προσπαθώ να διαλέξω από review και demos στο youtube. Ο ενισχυτάκος σε κάθε περίπτωση θα είναι ο Fender Mustang I. Φαντάζομαι ότι οι κιθάρες δεν έχουν και πολύ μεγάλη σχέση μεταξύ τους, και οφείλω να πω ότι πιο πολύ κλείνω προς την Custom II, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι οι P90, που απ' ότι έχω καταλάβει πρέπει να είναι λίγο ιδιαίτεροι (love or hate κατάσταση). Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 αν θες ΚΑΝΟΝΙΚΗ τελεκαστερ (με κλασσικο ηχο τελε δηλ) θα παρεις την std ,αν θες ηχο Les Paul JR θα παρεις την Squier VM Custom II. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crazycondor Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ Superfunk. Εκτός από τον ήχο, που μάλλον όπως το έθεσες προτιμώ την std, γνωρίζεις αν υπάρχουν άλλες διαφορές που θά πρεπε να προτιμήσω ή να αποκλείσω κάποια από τις δύο? Ευχαριστώ και συγγνώμη αν (που) γίνομαι πρήχτης! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Ειναι δυο διαφορετικες κιθαρες και εγω την std θα προτιμουσα για κλασσικο ηχο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση