Edguy Cover

bakas

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Λοιπον παιδια..Μετα απο ενα χρονο αυτο διδασκαλιας αποφασησα να κανω ενα κοβερ για να φω τι ψαρια πιανω...ειναι σχετικα προχειρο και με 1-2 λαθακια...αλλα θελω να μου πειτε την γνωμη σας κρινοντας απο το οτι παιζω ενα χρονο και κατι και χωρις ουτε ενα μαθημα η εστω καποιον να μου δωσει τις βασικες γνωσεις.  ;)

ρε παιδια τοσο χαλια ειναι που απαξιωνετε μεχρι και να αξιολογισετε?  :'( :D

bakas είπε:
αλλα θελω να μου πειτε την γνωμη σας κρινοντας απο το οτι παιζω ενα χρονο και κατι και χωρις ουτε ενα μαθημα η εστω καποιον να μου δωσει τις βασικες γνωσεις.  ;)

Ποτέ,μα ΠΟΤΕ μη προσπαθείς να επηρρεάσεις την αξιολόγηση των άλλων με επειχειρήματα περί αυτοδιδασκαλίας,έλλειψη μαθημάτων και άλλα.Δεν πρόκειται να ανεβάσουν το ''βαθμό σου''.Εξάλλου άλλοι σε 1 χρόνο μαθαίνουν να παίζουν παπάδες.

όσον αφορά το cover,δεν είναι και κανενα απαιτητικό τραγούδι.απλά πρόσεχε πόση δύναμη βάζεις όταν βάράς τη συγχορδία γιατί σε μερικά σημεία που το (παρα)κάνεις ακούγεται φάλτσο.Αυτά από μένα.Γενικά καλό keep rocking!

Φιλε Mike G σε ευχαριστω για τις συμβουλες.Δεν προσπαθω να επιρρεασω την αξιολογηση, απλα λεω ενα κριτηριο.Γιατι κατα την γνωμη μου αλλη προοδο κανει καποιος που μαθαινει απο την αρχη μονος του και αλλιως καποιος που κανει μαθηματα.Διωρθωσε με αν κανω λαθος. ???

bakas είπε:
Γιατι κατα την γνωμη μου αλλη προοδο κανει καποιος που μαθαινει απο την αρχη μονος του και αλλιως καποιος που κανει μαθηματα.Διωρθωσε με αν κανω λαθος. ???
Και γω εννοούσα για αυτοδίδακτο ένα όχι με μαθήματα.Τα μαθήματα πάντα βοηθούν εννοείται!Απλά μην το αναφέρεις ποτέ ότι είσαι αυτοδίδακτος άμα σε ρωτήσουν πες το.Προσωπική μου άποψη αυτή αν κάποιος διαφωνεί από το φόρουμ δεκτό! ;)

Οι αρμονικές που υπάρχουν στο κομμάτι δεν ακούγονται καν... Δούλεψε το... Καλό σημάδι ότι κρατάς τον ρυθμό με το πόδι (αν και βγαίνεις αρκετές φορές εκτός)... Και έχεις κάνει πάνω από 2-3 λαθάκια... Επίσης μάθε να πηγαίνει το δεξί εκεί που πρέπει και να μην ακούγονται άσχετες νότες επειδή δεν τις έχεις κάνει mute... Το σόλο αλλού για αλλού... Και αν θες να παίζεις γεμάτες πέμπτες πιάστες σωστά και όχι με 2 δάχτυλα... Θα σε βοηθήσει και σε κάποια αρπίσματα αυτό στο μέλλον...

funky_bassman είπε:
Οι αρμονικές που υπάρχουν στο κομμάτι δεν ακούγονται καν... Δούλεψε το... Καλό σημάδι ότι κρατάς τον ρυθμό με το πόδι (αν και βγαίνεις αρκετές φορές εκτός)... Και έχεις κάνει πάνω από 2-3 λαθάκια... Επίσης μάθε να πηγαίνει το δεξί εκεί που πρέπει και να μην ακούγονται άσχετες νότες επειδή δεν τις έχεις κάνει mute... Το σόλο αλλού για αλλού... Και αν θες να παίζεις γεμάτες πέμπτες πιάστες σωστά και όχι με 2 δάχτυλα... Θα σε βοηθήσει και σε κάποια αρπίσματα αυτό στο μέλλον...
καμια συμβουλη επι αυτου??

καμια συμβουλη???αν γινεται οχι γενικη οπως δουλεψε τις αρμονικες σου.Πειτε μου σας παρακαλω πως και τι να κανω...

Ζήτα έστω από έναν φίλο σου να σου δείξει πέντε πράγματα από κοντά.

Το να ζητάς τόσο λεπτομερή βοήθεια, για το πως να βελτιώσεις το παίξιμό σου μέσα από ένα φόρουμ δεν είναι λύση που είναι εφικτή. Στη χειρότερη παρακολούθησε βίντεο και προσπάθησε να μάθεις παρακολουθώντας άλλους κιθαρίστες.

bakas είπε:
αν πληρωσεις εσυ τα διδακτρα ευχαριστως  ;D...
Δεν είναι και τόσο ακριβά πια.. Βρες έναν καθηγητή να κάνεις ένα μάθημα το μήνα και λιώσε σπίτι σου... Το δούλεψε τις αρμονικές σου γιατί σου κάνει εντύπωσε? Παίζε μέχρι να βγαίνουν σωστά...

funky_bassman είπε:
Δεν είναι και τόσο ακριβά πια.. Βρες έναν καθηγητή να κάνεις ένα μάθημα το μήνα και λιώσε σπίτι σου... Το δούλεψε τις αρμονικές σου γιατί σου κάνει εντύπωσε? Παίζε μέχρι να βγαίνουν σωστά...
κοιτα οταν σου πληρωνουν οι γονεις και εχουν και να πληρωσουν και το μπαλετο της 3χρονης αδερφης σου...περνεις απαντησεις του στυλ "ασε μας και εσυ τωρα"..ειδικα τωρα που ο πατερας μου βρισκει δυσκολα δουλεια..οικοδομη βλεπεις.. :-\

Οσο για τις αρμονικες δεν μου εκανε εντυπωση...λογικο ειναι...απλα θελω καποια συμβουλη για αυτο ...τι να κανω η πχ πως να το κανω αν κανω κατι λαθος....

bakas είπε:
Οσο για τις αρμονικες δεν μου εκανε εντυπωση...λογικο ειναι...απλα θελω καποια συμβουλη για αυτο ...τι να κανω η πχ πως να το κανω αν κανω κατι λαθος....
Γιουτούμπ ιζ γιορ φρέντ  ;D

Mike G είπε:
Γιουτούμπ ιζ γιορ φρέντ  ;D
άι νόου μάι φρέντ...αλλα ειπα να ζητησω και καμια συμβουλη αλα ελλήνικος

bakas είπε:
κοιτα οταν σου πληρωνουν οι γονεις και εχουν και να πληρωσουν και το μπαλετο της 3χρονης αδερφης σου...περνεις απαντησεις του στυλ "ασε μας και εσυ τωρα"..ειδικα τωρα που ο πατερας μου βρισκει δυσκολα δουλεια..οικοδομη βλεπεις.. :-\

1ον να κόψουν το μπαλέτο στο 3χρονο... ΕΛΕΟΣ πια με αυτές τις λαλακίες... 2ον μοίρασε κάνα φυλλάδιο να βγάζεις κάνα χαρτζιλίκι και ακούμπα το σε μαθήματα... 3ον οι συμβουλές από forum δεν γίνονται γιατί υπάρχει ένα πρακτικό ζήτημα του ότι δεν μπορούμε να σου δείξουμε... Οπότε μελέτη, μελέτη, μελέτη... Μην σε παίρνει από κάτω... Σε 3 χρονάκια αν έχεις όρεξη θα παίζεις παπάδες...

bakas είπε:
άι νόου μάι φρέντ...αλλα ειπα να ζητησω και καμια συμβουλη αλα ελλήνικος
Πρώτον,προσπάθησε να χρησιμοποιείς όλα τα δάχτυλα σου όχι μόνο τα 1,2,3 φαίνεται πιο ωραίο και σε βοηθάει στα γρήγορα σημεία και στα μεγάλα τεντώματα.Όσο για τις αρμονικές πάνω κάτω πρέπει να γνωρίζεις πως γίνονται,είναι απλά να κάτσεις μερικές ώρες να τελειοποιήσεις την τεχνική κάνοντας μόνο αρμονικές σε όλο το μήκος της χορδής μιας και σε διαφορετικά σημεία παράγεται και διαφορετική νότα.Όταν θα πετυχαίνεις μία προσπάθησε να βρεις ποια νότα παίχτηκε πάνω στην ταστιέρα (έτσι θα καταλάβεις και γιατί λέγονται αρμονικές ;))

Την επόμενη φορά βάλε μια μπλούζα και τα σηκώματα της κιθάρας άστα για τους ποζέριδες.Α, και παίξε με λιγότερη δύναμη στα δάχτυλα,πιο χαλαρά ;D

1ον να κόψουν το μπαλέτο στο 3χρονο... ΕΛΕΟΣ πια με αυτές τις λαλακίες... 2ον μοίρασε κάνα φυλλάδιο να βγάζεις κάνα χαρτζιλίκι και ακούμπα το σε μαθήματα... 3ον οι συμβουλές από forum δεν γίνονται γιατί υπάρχει ένα πρακτικό ζήτημα του ότι δεν μπορούμε να σου δείξουμε... Οπότε μελέτη, μελέτη, μελέτη... Μην σε παίρνει από κάτω... Σε 3 χρονάκια αν έχεις όρεξη θα παίζεις παπάδες...
Επίσης προσλαμβάνεις τον funkybassman να συμμορφώσει την οικογένεια σου στις δικές σου απαιτήσεις :P

Mike G είπε:
Επίσης προσλαμβάνεις τον funkybassman να συμμορφώσει την οικογένεια σου στις δικές σου απαιτήσεις :P
Καλύτερα να κρατήσει τα λεφτά για δάσκαλο... :P :P :P

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back