Προς το περιεχόμενο

Edguy Cover

bakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

;D ;D ;D λοιπον αν μη τι αλλο με κανατε να γελασω...φυλλαδια? που τετοια τύχη?οταν το καθε βλαμμενο της γειτονιας εχει παει σε 3 διαφορετικα μαγαζια και τα εχει καπαρωσει για  να εχει λεφτα ...για τα τσιγαρα του...που να βρεις  "εργοδότη"? και σημειωστε οτι εχω παει απο κερατσινι μεχρι καστελλα αλλα τιποτα....4 ατομα μονο μου ζητισαν το τηλ μου αλλα ακομα περιμενω τηλεφωνο εδω και ενα μηνα...οσο για το να κοψουν το μπαλετο...καλα εδω και υπαρχουν ελπιδες...οποτε bassman....αναλαμβανεις να τους αλλαξεις μυαλα...προσλαμβανεσαι.. 8) .το μονο καλο ειναι οτι για τον ιδιο λογο που δεν κανω ιδιαιτερα , δεν θα παω και πουθενα για διακοπες..οποτε...απο το πρωι μεχρι το βραδυ θα παιζω...με μικρα διαλειματα για να φτιαξω κανα φραππε να δυναμωσω το κλιματιστικο και να απαντησω στις βρισιες του γειτονα...οποιος τυχαινει να ειναι και ραππερ...οποτε δεν τον λυπαμαι καθολου εφοσων δεν σεβεται τις μουσικες αρεσκειες μου αλλα τις κοροιδευει και απο πανω....επεισης σκευτομουν ετσι για πλακα να παω να στιθω με ενα 9βολτο σε κανα πολυσυχναστο δρομο και να παιζω κανα 5ωρο μπας και βγαλω τπτ...εξαλλου τι να παιζω στο σπιτι , τι να παιζω εξω...ε τι λετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αλλα ειπα να ζητησω και καμια συμβουλη αλα ελλήνικος

προτού ξεκινήσω μαθήματα,από όσο είχα ψάξει στο διαδύκτιο,η πιο χρήσιμη, για μένα ιστοσελίδα ήταν αυτή:

http://www.justinguitar.com/

λίγη θεωρία,επεξηγηματικά videos και -κυριώς- εντελώς δωρεάν.Αν είσαι εντάξει με τα αγγλικά σου,ρίξε μια ματιά.

προτού ξεκινήσω μαθήματα,από όσο είχα ψάξει στο διαδύκτιο,η πιο χρήσιμη, για μένα ιστοσελίδα ήταν αυτή:

http://www.justinguitar.com/

λίγη θεωρία,επεξηγηματικά videos και -κυριώς- εντελώς δωρεάν.Αν είσαι εντάξει με τα αγγλικά σου,ρίξε μια ματιά.

εεει..τελειο σαιτ..εψαχνα ενα τετοιο αλλα ματαια...χιλια ευχαριστω...τωρα δες αν μπορεις να κανεις και τιποτα με τους δικους μου  ;D ;D ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου