Playsound Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 αν ειναι αξιοπιστα στο θεμα του ηχου... αλλα ειναι πολυ ακριβα για την τσεπη μου :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Αν θες την προσωπική μου γνώμη, επειδή βλέπω ότι ψάχνεσαι γενικότερα (και καλά κάνεις), δώσε μας το γενικό πλάνο που έχεις στο μυαλό σου. Με τι ακριβώς θες να ασχοληθείς; Ρωτάς για μικρόφωνα, κάρτες ήχου, vocal booth, μουσικές παραγωγές κλπ κλπ κλπ. Προφανώς κάπου έχεις χαθεί (δικαιολογημένα) στον αχανή κόσμο της μουσικής τεχνολογίας-παραγωγής. Γίνε πιο περιεκτικός και συγκεκριμένος (κοινώς μπες κατευθείαν στο θέμα) ;) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Playsound Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 οντως... ;D βασικα να αρχισω με τα μηχανιματα που εχω καρτα ηχου : lexicon lambda monitors : Krk rokit 6 Midi Keyboard : m-audio keyrig 49 Pickup : technics mk2 και το μικροφωνο που ειχα αλλα για χαρη της ξαδερφης μου δεν υπαρχει... :( για αρχη σκεφτομαι να παρω ενα καλο μικροφωνο (δεν ξερω αν θα χρειαστω καμια προενυσχηση) την καρτα ηχου σκεφτομαι να την αντικαταστισω με καποια αλλη γιατι το οutput level και το monitor mix τα εχουν ψηλο παιξει απο τα υπολοιπα ειμαι ευχαριστημενος... και σκεφτομαι να φτιαξω την ακουστικη του δωματιου μου για να κανω αξιοπρεπες ηχογραφισεις και να παρω και ενα sampler καποια στιγμη γιατι το ειδος μουσικης που κανω το χρειαζομε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Playsound Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 σκοπευω να αγορασω καινουριο μικροφωνο εχω την καρτα lexicon lamba που σκοπευω σε λιγο καιρο να αντικαταστισω ηχογραφω κυριως αντρικες φωνες σε ειδη hip-hop/Reggae/dub διαθετω εως 500 ευρω πιο μου προτεινετε ? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση