warwickplayer Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Ο υπέρτατος John Myung πως δεν έχει πάθει κανένα λουμπάγκο εκεί που κρεμάει αυτήν την γκουμούτσα? ε?warwick?? ;D Καλα το yamaha παιζει να ειναι ποιο ελαφρυ απο ενα fender jazz....οσο για το taping που παιζει δεν ειναι και κατι το τρομερα δυσκολο ειδικα για τον myung ο οποιος παιζει και ChapmanStick... Απλα να αναφερω οτι η τεχνικη του Taping προκυπτει απο αρπετζιος τα tensions τους και τις αναστροφες τους... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 εγω την εχω χαμηλα ;D οχι page αλλα αρκετα δεν ξερω εχω βρει ενα τροπο και παιζω τα παντα πολυ πιο ξεκουραστα. θυμαμε το "μπαμπα" να λεει σε μια συνεντευξη "καποτε ειχα χαμηλα την κιθαρα και δεν με βολευε καθολου. την σηκωσα ψηλα γιατι με βολευε περισσοτερο. δεν με ενοιαζε τι θα πουν οι αλλοι" A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Απλα να αναφερω οτι η τεχνικη του Taping προκυπτει απο αρπετζιος τα tensions τους και τις αναστροφες τους... Είσαι off topic warwick!, (πλάκα κάνω ε , μην αρπαχτείς τίποτις :P) Το μπλουζάκι πές μας από πού το πήρε ο Myung..από τους νεωτερισμούς; ;D ;D @ bluezlick το απόλυτο style μιλάμε! 8) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 θυμαμε το "μπαμπα" να λεει σε μια συνεντευξη "καποτε ειχα χαμηλα την κιθαρα και δεν με βολευε καθολου. την σηκωσα ψηλα γιατι με βολευε περισσοτερο. δεν με ενοιαζε τι θα πουν οι αλλοι" Ο άνθρωπος μου... 8) Σαν να με βλέπω ;D- φυσικά χωρίς το καπέλο, το μούσι και το πούρο (και αντί για τέλε, μπάσο)! Εκεί πάνω... πετσέτα ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Ο άνθρωπος μου... 8) Σαν να με βλέπω ;D- φυσικά χωρίς το καπέλο, το μούσι και το πούρο (και αντί για τέλε, μπάσο)! Εκεί πάνω... πετσέτα ;D Βρε καλώς τον!! Καλά να μην αρχίσω (πάλι) για το δικό σου style Terry..θα με παρεξηγήσουν (αν δεν το έχουν κάνει ήδη δηλαδής) ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Εκεί πάνω... πετσέτα ;D Σαλιαρα? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Είσαι off topic warwick!, (πλάκα κάνω ε , μην αρπαχτείς τίποτις :P) Μετα απ την εκθεση στο ζαππειο ειμαι σε Νιρβανα(οπως θα εχεις καταλαβει πηγα και στην εκθεση βιβλιου διπλα!!!)πλεον δεν αρπαζομαι για κανενα Λογο!εχω μαθει να ελεγχω το τσι μου!!! I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Σαλιαρα? Προς τους αγαπητούς εξαδέλφους ;D Δυστυχώς με την πάροδο των ετών αναγκάστηκα να θυσιάσω λίγο στιλ προς χάριν της... τέχνης ;D ;D ;D ;D Εξάλλου η φωτογραφία που υποβολιμαία με παρουσιάζει ως κιθαρίστα ;D αποδεικνύει ότι this? Όχι... last year, αλλά... last decade ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Συγχαρητήρια για το εξαιρετικό θέμα το οποίο με άγγιξε καθώς καταπολέμησα την επέκτασ της μπάκας την τελευταία διετία δίνοντας την LP και παίρνοντας 335. Σχετικά με την 335 έχω να πω ότι η αλληλεπίδρασή του σώματός της με την μπάκα είναι έντονη με αποτέλεσμα αν μεγαλώσει η μπάκα να απαιτεί είτε κατέβασμα του λουριού ώστε να ξανα-γίνει το σώμα τελείως κατακόρυφο είτε λίγο στροφή (φέρνοντας το μανίκι μπροστά) ώστε να ακουμπήσει το σώμα της λίγο στο πλάι. Η δεύτερη αυτή τεχνική δουλεύει μόνο αν έχετε αγόρι και η μπάκα είναι μυτερή και έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι αποφεύγεται το belt buckle rash. Οι συνταγές του γερο-ΛΕΟ αποδεικνύονται για άλλη μια φορά μαγικές καθώς για strat-tele ισχύει η "αρχή της ανεξαρτησίας μπάκας-λουριού" δηλαδή κατα τις αυξομοιώσεις της μπάκας δεν χρειάζεται να ρυθμίζεις το λουρί αλλά τα όργανα μένουν λίγο-πολύ στη θέση τους. Το σωστό ύψος είναι αυτό που φέρνει το κουμπί του παντελονιού στο ύψος του spring cavity. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Πολύ ωραίο θέμα LK. Πραγματικά όπου βολεύεται κανεις. Εγω παλι μόνο καθιστός δεν είμαι ''σφιγμένος'' να το πω ??? Βεβαια θα κανω κάποια ιδιαίτερα περί ''στάσεων και πηδήματος'' ;D που βεβαια ένας μόνο τα κάνει, και ακόμα δεν καταλαβαίνω το πως Acdc - Thunderstruck - Angus Young - (Live Donnington) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση